• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εξωσχολικοί μπήκαν σε τάξη και τραυμάτισαν την καθηγήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

March 31, 2023 551

Όταν η βία επελαύνει σε όλη την κοινωνία και οι κυβερνώντες στοχοποιούν τους εκπαιδευτικούς για την κρίση της εκπαίδευσης,τότε η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και στα σχολεία.

Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος - Πληροφορίες ότι κλώτσησαν την πόρτα και χτύπησαν την καθηγήτρια

Δύο εξωσχολικοί βρήκαν τρόπο να μπούνε στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου και στην αίθουσα που πραγματοποιούνταν το μάθημα την Πέμπτη, σύμφωνα με καταγγελία καθηγήτριας.

Η 62χρονη καθηγήτρια προσπάθησε να τους αποτρέψει την είσοδοκλείνοντας την πόρτα. Παρ’ όλα αυτά τα δύο άτομα εισέβαλλαν στην αίθουσα και την χτύπησαν στην κοιλιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καθηγήτρια  ζήτησε από τους εξωσχολικούς να αποχωρήσουν και τότε ένας εξ αυτών κλώτσησε την πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει την 62χρονη καθηγήτρια στην κοιλιά.

Η καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατ΄αγνώστων και οι αστυνομικές αρχές θα ψάξουν για οπτικό υλικό από τη γύρω περιοχή του σχολείου, προκειμένου να τους εντοπίσουν.ω 

Προανάκριση για το απίστευτο περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου.

Εμείς να προσθέσουμε ότι όσο κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ θα στρουθοκαμηλίζουν και ακόμα χειρότερα θα ασκούν πολιτικές παραπέρα φτωχοποίησης των εργαζομένων, αποδόμησης της δημόσιας εκπαίδευσης και απαξίωσης των εκπαιδευτικών σε μια κοινωνία που οργανώνεται στη βάση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο για το κέρδος των λίγων, τόσο τα φαινόμενα κοινωνικής και ενδοσχολικής βίας θα οξύνονται!

 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search