• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Νεκρή μαθήτρια σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα- Κατέρρευσε σε κέντρο διασκέδασης (ΒΙΝΤΕΟ)

May 06, 2023 641

Τραγωδία με 15χρονη μαθήτρια της Α’ Λυκείου, από σχολείο της Αθήνας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Η μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της όταν έχασε τις αισθήσεις της – Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, η κοπέλα λιποθύμησε χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου οι γιατροί- σύμφωνα πάντα με την δημόσια τηλεόραση- διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί καρδιοαναπνευστική ανακοπή.  Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, που διήρκησαν περίπου δύο ώρες, δεν τα κατάφεραν. Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το TrikalaNews πληροφορίες αναφέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αυτή την ώρα βρίσκονται δύο ψυχολόγοι, από το νοσοκομείο Τρικάλων, στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι συμμαθητές της για να τους ενημερώσουν και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται η έλλειψη ουσιαστικών μέτρων για τις πολυήμερες εκδρομές. Το νομικό πλαίσιο δεν καλύπτει κανέναν από τους καθηγητές σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην εκδρομή. Οι δηλώσεις των γονέων δεν προσφέρουν κανένα ελαφρυντικό. Το νομικό πλαίσιο δεν καλύπτει κανέναν από τους καθηγητές σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην εκδρομή. Οι δηλώσεις των γονέων δεν προσφέρουν κανένα ελαφρυντικό. Το νομικό πλαίσιο δεν καλύπτει κανέναν από τους καθηγητές σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην εκδρομή. Οι δηλώσεις των γονέων δεν προσφέρουν κανένα ελαφρυντικό. Σίγουρα χρειάζεται μια επανατοποθέτηση του θέματος και όχι να φορτώνονται οι εκπαιδευτικοί τις ευθύνες και να θεωρούνται οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search