• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

¨Αξιολογεί¨η Κεραμέως στέλνοντας email στους εκπαιδευτικούς για να ψηφίσουν Ν.Δ.!

May 09, 2023 723

Κάθε μέσο χρησιμοποιεί η Ν. Κεραμέως στον προεκλογικό της αγώνα θεωρώντας τον διοικητικό μηχανισμό της εκπαίδευσης φέουδό της και τους εκπαιδευτικούς υποτελείς της

Για καταπάτηση θεσμών και ζήτημα δημοκρατίας κάνει λόγο η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας δίνοντας στη δημοσιότητα email που υπογράφει η Νίκη Κεραμέως ως υπουργός και όχι ως υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Αντιδημοκρατικές πρακτικές καταλογίζει στην υπουργό Παιδείας η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας, καταγγέλλοντας ότι εστάλη email που φέρει την υπογραφή της και με προπαγανδιστικό περιεχόμενο για να δώσει γραμμή ψήφου στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ελένη Σακαλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο  Kavalanews 102.8, ανέφερε ότι το επίμαχο email, το οποίο υπογράφει η. Κεραμέως ως υπουργός Παιδείας και όχι ως υποψήφια βουλευτής, εστάλη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας και σε αυτό, ανάμεσα σε άλλα, επισημαίνεται «οι εκλογές της 21ης Μαίου θα κρίνουν πώς θα προχωρήσει η Ελλάδα στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα σταθερά τολμηρά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στο δρόμο που χαράξαμε μαζί». 

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ κάνει λόγο για καταπάτηση των θεσμών και εγείρει ζητήματα δημοκρατίας, ενώ εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο email εστάλη στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Καβάλας με σκοπό να προωθηθεί στα σχολεία.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search