• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ανακοίνωση - Καταγγελία της Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ για την "έξαρση" των προστίμων

March 15, 2021 1400

 

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μία "έξαρση" των προστίμων των 300 ευρώ στο νησί μας για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Πολλά από τα πρόστιμα επιβάλλονται για ασήμαντη αφορμή, όπως κατήγγειλε πρόσφατα και ο πρόεδρος του σωματείου Αστυνομικών υπαλλήλων κ. Ν. Μποζίκης.

Τα περιστατικά επιβολής προστίμων έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά την επίσκεψη - αστραπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη στο νησί μας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο εκφοβισμός και η καταστολή αποτελούν κυβερνητική επιλογή.

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντί να παίρνει μέτρα προστασίας της υγείας του λαού επιλέγει την αστυνομική βία και την καταστολή. Η κυβέρνηση αρνείται να προσλάβει μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα κέντρα υγείας, στα νοσοκομεία και τις άλλες δομές δημόσιας υγείας. Αρνείται να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας, αρνείται να πάρει μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η οργανωμένη κυβερνητική καταστολή πρέπει να συναντήσει την παλλαϊκή καταδίκη και αντίδραση από τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που πληρώνουν με τη ζωή τους τη διαχείριση της πανδημίας και καλούνται να φορτωθούν τα βάρη της νέας, βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Η Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search