• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία κατά διευθυντή για «αντισυνδικαλιστική» δράση

July 19, 2021 188Με ανακοίνωση της η ΟΛΜΕ καταγγέλλει την «αντισυνδικαλιστική δράση» του διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής σε βάρος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ της Α'-Γ Ανατολικής Αττικής τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο εν λόγω συνάδελφος επιχειρεί να κάνει έξωση στην ΕΛΜΕ, η οποία άνω των δύο δεκαετιών στεγάζεται στο σχολείο που τυγχάνει να είναι αυτός διευθυντής σήμερα». Επίσης ζητά  να παραιτηθεί από το ΚΥΣΔE «θέση που ούτως ή άλλως δεν του ανήκει, και να απέχει από τούδε και στο εξής από κάθε ενέργεια απέναντι στην Ομοσπονδία και στους συναδέλφους του».
Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, διορίστηκε ως τακτικό μέλος στο νέο ΚΥΣΔΕ, με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Η ΟΛΜΕ χαρακτηρίζει το συμβάν ως θλιβερό «για ένα συνάδελφο που επί σειρά ετών τιμήθηκε από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής του με την κατάληψη θέσεων στο Δ.Σ της τοπικής ΕΛΜΕ να συμπεριφέρεται κατά τέτοιον τρόπο».

Η ανακοίνωση-καταγγελία


Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής για την απαράδεκτη αντισυνδικαλιστική του δράση σε βάρος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ της Α’-Γ΄ Ανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω συνάδελφος επιχειρεί να κάνει έξωση στην ΕΛΜΕ, η οποία άνω των δύο δεκαετιών στεγάζεται στο σχολείο που τυγχάνει να είναι αυτός διευθυντής σήμερα.

Τα επιχειρήματα περί αναγκαιότητας χρήσης της αίθουσας για εκπαιδευτικούς λόγους ,που διατυπώνει ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν στέκουν λογικά, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αίθουσα που χρησιμοποιείται από το Δ.Σ της ΕΛΜΕ και υπερβολικά μικρή είναι και δεν πληροί τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις για τη χρήση της από μαθητές.

Είναι θλιβερό ένας συνάδελφος που επί σειρά ετών τιμήθηκε από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής του με την κατάληψη θέσεων στο Δ.Σ της τοπικής ΕΛΜΕ να συμπεριφέρεται κατά τέτοιον τρόπο. Η στάση του αυτή είναι συνέχεια της επιλογής του να καταλάβει τη θέση των παραιτηθέντων συναδέλφων του στο ΚΥΣΔΕ, διοριζόμενος από τη Διοίκηση και να αυτοπροσδιορίζεται ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Καλούμε τον συγκεκριμένο συνάδελφο να αναλογιστεί τις ενέργειές και τις ευθύνες του και έστω την ύστατη στιγμή να παραιτηθεί από το ΚΥΣΔE, θέση που ούτως ή άλλως δεν του ανήκει, και να απέχει από τούδε και στο εξής από κάθε ενέργεια απέναντι στην Ομοσπονδία και στους συναδέλφους του, που τον τίμησαν με την ψήφο τους τα προηγούμενα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« August 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search