• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εκλογές στην Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ)

May 14, 2022 406

 

Με ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΕΣΕΚ αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου της ένωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/5 στην αίθουσα Κωνσταντινουπολιτών (Σούτσου και Λ. Αλεξάνδρας) στις 10 το πρωί, ενώ οι εκλογές θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο την Πέμπτη 26/5. Οι εκλογές γίνονται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αδυναμίας λειτουργίας της ένωσης εξαιτίας της πανδημίας, που οδήγησε σε αδράνεια το σωματείο.

Στην ΠΕΣΕΚ παρεμβαίνει με δραστήριο τρόπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Συνταξιούχων που είχε μάλιστα εκπροσώπηση και στο απερχόμενο Δ.Σ. Τόσο η γενική συνέλευση όσο και οι εκλογές παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξαιτίας της στάσης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. να υποστηρίξει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία (δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άλλο σωματείο να έχει αυτή τη θέση!) και με αυτό το αιτιολογικό να απέχει από κάποιες κινητοποιήσεις των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καλεί τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος μαζικά στη συνέλευση και στις εκλογές και να συμπαραταχθούν μαζί του έτσι ώστε να δοθεί ένα πραγματικά δημοκρατικό και αγωνιστικό πρόσωπο στην ΠΕΣΕΚ.

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search