• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Γονείς: “Σας απαγορεύω να προβείτε στην βιντεοσκόπηση του παιδιού μου”! Δυναμική αντίδραση της ΑΣΓΜΕ ενάντια στις κάμερες - ριάλιτι στα σχολεία

May 19, 2020 585

 

 

Οργανωμένα αντιδρούν οι γονείς στο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας να μετατρέψει τα σχολεία σε ριάλιτι.

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας είναι κατηγορηματικά αντίθετη στη βιντεοσκόπηση του μαθήματος και σε ανοιχτή επιστολή καλεί «κάθε Ομοσπονδία, Ένωση και Σύλλογο Γονέων να οργανώσει τη συμπλήρωση ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ από κάθε γονέα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ του παιδιού του κατά τη διάρκεια του μαθήματος και κατάθεσης αυτής στους Διευθυντές των σχολείων».

Στην ανακοίνωση της η ΑΣΓΜΕ σημειώνει: 

«Αυτή η νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης δεν έχει καμιά παιδαγωγική και μορφωτική αξία. Δεν έχει καμία σχέση με την ισοτιμία στη μόρφωση, όταν μάλιστα με ευθύνη της Κυβέρνησης, 1 στους 4 μαθητές στη χώρα μας έμεινε εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο τα σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας.

Αυτή η νομοθετική ρύθμιση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών. Μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε μαθητή και εκπαιδευτικό σε οποιονδήποτε.

Αυτή η νομοθετική ρύθμιση πρέπει να καταδικαστεί από κάθε γονιό ξεχωριστά, αλλά και οργανωμένα από τα Όργανα του κινήματος Γονέων.

Καλούμε κάθε Ομοσπονδία, Ένωση και Σύλλογο Γονέων να εκδώσει ανακοινώσεις καταδίκης της ζωντανής βιντεοσκόπησης του μαθήματος.

Καλούμε κάθε Ομοσπονδία, Ένωση και Σύλλογο Γονέων να οργανώσει τη συμπλήρωση ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ από κάθε γονέα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ του παιδιού του κατά τη διάρκεια του μαθήματος και κατάθεσης αυτής στους Διευθυντές των σχολείων». 

Η επιστολή ήδη κυκλοφορεί (δείτε τη εδώ) και οι Ενώσεις Γονέων ετοιμάζονται για δυναμική συλλογική αντίδραση αλλά ατομική δήλωση κάθε γονέα. Ήδη τη δήλωση έχουν υιοθετήσει Σύλλογοι Γονέων, με καλέσματα τους ( Σύλλογος Γονέων Περιστερίου κ.α). 

imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search