• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

“Να αποσυρθεί η αστυνομία απ’ τα ΑΕΙ” - Χαστούκι ΣΦΕΑ στην κυβέρνηση ενόψει Πολυτεχνείου

November 05, 2022 124Ο Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την απόσυρση των Αστυνομικών δυνάμεων από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ομαλά οι εκδηλώσεις μνήμης.

«Τα θεμέλια της δημοκρατίας κλονίζονται ξανά, με την αναβίωση αντιδημοκρατικών πρακτικών. Η εγκαθίδρυση αστυνομικού σώματος εντός των ΑΕΙ επαναφέρει σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν» υπογραμμίζει ο Σύλλογος.

Ανακοίνωση ΣΦΕΑ για την απόσυρση των δυνάμεων καταστολής από τα ΑΕΙ:

Τα θεμέλια της δημοκρατίας κλονίζονται ξανά, με την αναβίωση αντιδημοκρατικών πρακτικών. Η εγκαθίδρυση αστυνομικού σώματος εντός των ΑΕΙ επαναφέρει σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν.

Ο φετινός εορτασμός πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για την αφύπνιση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων στην κατεύθυνση της προάσπισης της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων.

Ο ΣΦΕΑ απαιτεί από τον αρμόδιο υπουργό προστασίας του πολίτη, την απόσυρση των Αστυνομικών δυνάμεων από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ομαλά οι εκδηλώσεις μνήμης.

Να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να αμαυρώσει τον φετινό εορτασμό πυροδοτώντας κλίμα έντασης λίγες μέρες πριν την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πηγή: www.rosa.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search