• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας

February 14, 2023 504

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται συνάδελφοί τους από τα μπλόκα Λιβαδειάς, Αμφίκλειας και από το Καστρί Μακρακώμης και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας.

Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο της συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από νωρίς το πρωί είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης και λίγο μετά τις 2:00 προχώρησαν σε κατάληψη και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού με συνέπεια η κίνηση να εξελίσσεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας όσοι κινούνται από τη Λαμία προς την Αθήνα εξέρχονται από την εθνική οδό από τον κόμβο των Λιβανάτων και συνεχίζουν μέχρι την Τραγάνα για να επανέλθουν στη συνέχεια στην εθνική οδό και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ακριβώς το αντίστροφο γίνεται για όσους κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία.

Στο πλευρό των αγροτών του μπλόκου της Αταλάντης βρίσκονται βιοπαλαιστές συνάδελφοί τους από τα μπλόκα της Λιβαδειάς, της Αμφίκλειας και από το Καστρί Μακρακώμης και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας. Παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι συνδικάτων όπως του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Στην κινητοποίηση μίλησε ο Χρήστος Λιγδής, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αταλάντης.

Επίσης στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, στην οποία μετέχουν επίσης η Ανδριάνα Μπαφούτσου, γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας και υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας και o Χρήστος Πάσουλας, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας. Επίσης παρευρίσκεται ο Θωμάς Καρατράντος, δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΗΓΗ: kosmodromio.gr

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search