• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αξιολόγηση ΔΥ με «Φακέλωμα» των απεργών

March 11, 2023 690

Η "αξιολόγηση" είναι φετίχ για την κυβέρνηση. Ακόμα και για το έγκλημα στα Τέμπη επιστρατεύτηκε από το ίδιον τον πρωθυπουργό ως λύση για τις παθογένειες και την πολιτική του που τις αναπαράγει. Φυσικά όταν η κυβέρνηση αναφέρεται στην "αξιολόγηση" δεν αναφέρεται στα στελέχη της και τα ρουσφέτια της. "Αξιοκρατικά" στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό. Αναφέρονται στο πώς θα χειραγωγήσουν τους μη αρεστούς, και, κυρίως, όσους αγωνίζονται. Για αυτό επιχειρείται ακόμα και το φακέλωμα όσων απεργούν! Τα ντοκουμέντα που ακολουθούν είναι ενδεικτικά. 

«Φακέλωμα» των απεργών δημοσίων υπαλλήλων που συμμετείχαν στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δια χειρός του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Επιχειρεί, έτσι, επιστροφή στη δεκαετία του ’50, συνδέοντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς τη συγκεκριμένη διαδικασία με τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Ειδικότερα, το Τμήμα Πειθαρχικής Ευθύνης και Δεοντολογίας ζητά με σχετικό έγγραφο από όλα τα Υπουργεία και τις Διευθύνσεις Προσωπικού τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τις Ανεξάρτητες Αρχές να στείλουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13η Μαρτίου «τον αριθμό και το ποσοστό των απεργούντων υπαλλήλων», προκειμένου «να υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία προς επαναξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών».

Ακολουθούν τα σχετικά έγγραφα:

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search