• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

August 02, 2020 458

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλοι γνωρίζουμε το συντηρητισμό και την προχειρότητα που διακρίνει τις αποφάσεις του υπουργείου. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και η άγνοια για τη λειτουργία των ΠΥΣΔΕ της χώρας .

Με την Εγκύκλιο με Αρ.Πρ.102027/ΓΔ5/30/7/2020 για ‘’ Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε λειτουργικά κενά’’, ορίζεται ότι πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι υπηρεσιακές μεταβολές ως τις 14 Αυγούστου, εν μέσω θερινών διακοπών και με κλειστά σχολεία.

Χρησιμοποιώντας το φαιδρό επιχείρημα περί αποφυγής συγχρωτισμού-για όλα φταίει ο covid-καταστρατηγεί όλες τις διαδικασίες που άπτονται μίας δυναμικής διαδικασίας όπως είναι οι υπηρεσιακές μεταβολές.

Προκειμένου να δείξουν ότι το χρονοδιάγραμμα είναι σφιχτό κι ότι παράγουνε έργο, παίζουν παιχνίδια στην πλάτη των συναδέλφων και των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Τα σχολεία μας είναι κλειστά. Δε γνωρίζουμε ακόμη ακριβή αριθμό τμημάτων ανά σχολική μονάδα, οι μετεγγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα ολιγομελή τμήματα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η Β φάση αποσπάσεων και δε γνωρίζουμε τι ανάγκες θα προκύψουν από ενδεχόμενες μακροχρόνιες άδειες.

Νομοτελειακά θα προκληθούν λάθη και αδικίες. Τα ΠΥΣΔΕ θα μπούνε σε ένα φαύλο κύκλο τοποθετήσεων, εξέτασης ενστάσεων κ.ο.κ. Πολλοί συνάδελφοι θα βιώνουν μία παρατεταμένη εκκρεμότητα και ανασφάλεια και πολλές σχολικές μονάδες θα βιώνουν συνεχείς ανακατατάξεις.

Αυτή η εγκύκλιος μόνο δεινά θα επιφέρει. Δεν έχει σκοπό ούτε τους συναδέλφους να βοηθήσει, ούτε τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να διευκολύνει. Σκοπός του ΥΠΑΙΘ είναι να δημιουργήσει μία επίφαση ετοιμότητας και άψογης λειτουργίας και να καταγράψει όσο το δυνατόν λιγότερα κενά.

Εμείς ως αιρετοί αρνούμαστε να γίνουμε πιόνια στα επικοινωνιακά παιχνίδια του ΥΠΑΙΘ και της κάθε Κεραμέως. Στεκόμαστε απέναντί τους και δίπλα στο συνάδελφο. Δε συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις-παρωδία που απαιτεί το Υπουργείο. Καταγγέλουμε ανοιχτά τις μεθοδεύσεις του ΥΠΑΙΘ, απαιτούμε την ανάκληση της Εγκυκλίου και καλούμε κι άλλους αιρετούς να συνυπογράψουν τη διαμαρτυρία μας.

 

Θάνος Βάλλας Αιρετός ΠΥΣΔΕ Δράμας με την Αυτόνομη Αγωνιστική Παρέμβαση

Χρήστος Κάτσικας, Αιρετός ΠΥΣΔΕ Δ Αθήνας

Αγγελική Φατουρου και Αντώνης Πέττας ((τακτική και αναπληρωματικός), αιρετοί εκπρόσωποι στο ΠΥΣΔΕ Γ'Αθήνας, εκλεγμένοι με τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search