• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ψευδείς κατηγορίες κατά μαθητών από γαλάζιο πολιτευτή στο Κερατσίνι

October 05, 2020 256

 

 

Την… πάτησε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης που στήριξε η Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Κερατσινίου Παναγιώτης Διαλινάκης, ο οποίος κατηγόρησε μαθητές πως έβαλαν φωτιά χθες το βράδυ σε κάδους έξω από το ΕΠΑΛ Κερατσινίου. Ο γαλάζιος πολιτευτής υποστηρίζει μάλιστα πως το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, κάτι που δεν ισχύει.

Έτσι δεν άργησε να δέχεται επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, με εξόχως ειρωνικό ύφος κατά των μαθητών αλλά και του δημάρχου της περιοχής.

«Ολύμπου και Ανθίμου Γαζή στο υπό κατάληψη ΕΠΑΛ Κερατσινίου. Τα παιδιά ανταποδίδοντας τη στήριξη από τον Δήμαρχο, είπαν να βάλουν ένα χεράκι στην αποκομιδή των απορριμμάτων …., απλά διάλεξαν τη μέθοδο της καύσης!!!!» σχολίασε ο Π. Διαλινάκης, δημοσιεύοντας και κάποιο βίντεο.

Βεβαίως δεν θα περίμενε κανείς ότι ο κ. Διαλινάκης και η παράταξη που τον στήριξε (Νέα Δημοκρατία) να γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων της πόλης και τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ποια σχολεία της πόλης, στο δημοτικό συμβούλιο της οποίας συμμετέχει ο ίδιος και η παράταξη του, είναι υπό κατάληψη.

e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search