• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια επιστρατεύει το υπουργείο Παιδείας μετά τα προβλήματα στο σύστημα τηλεκπαίδευσης

November 09, 2020 174

 

 

Ειδικά εκπαιδευμένα ταχυδρομικά περιστέρια επιστρατεύει το υπουργείο Παιδείας, μετά τα προβλήματα που σημειώθηκαν σήμερα κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του συστήματος τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με δηλώσεις της υπουργού Νίκης Κεραμέως.

Στις δηλώσεις της, η υπουργός παραδέχθηκε ότι υπήρξαν προβλήματα, ωστόσο τόνισε ότι το υπουργείο έχει εναλλακτικό σχέδιο, καθώς έχει ήδη προχωρήσει στην εκπαίδευση ειδικών ταχυδρομικών περιστεριών ακριβώς γι’αυτό το λόγο.

 

Όπως είπε η υπουργός, το υπουργείο θα αποστείλει στο αμέσως επόμενο διάστημα ένα ειδικά εκπαιδευμένο περιστέρι σε κάθε μαθητή, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση μελλοντικής διακοπής λειτουργίας της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, σε περίπτωση δυσλειτουργίας, τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και οι εργασίες των μαθητών θα αποστέλλονται σε στικάκι που θα είναι δεμένο στο πόδι του περιστεριού, και το οποίο στη συνέχεια θα επιστρέφει σε ειδικό περιστερώνα που έχει κατασκευαστεί στην ταράτσα του υπουργείου.

«Μας κατηγορούν ότι εδώ στο υπουργείο τρία πουλάκια κάθονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα» κατέληξε η υπουργός.

ΠΗΓΗ: tovatraxi.com

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search