• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δεν ανοίγουν τα λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές, το ίδιο ισχύει και στην Αττική - Δηλώσεις Ζ. Μακρή

January 29, 2021 2459

 

Αφού βιαστικά και χωρίς να πάρουν μέτρα οι κυβερνώντες εξήγγειλαν το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων για την 1η Φλεβάρη, τώρα που ώρα με την ώρα φαίνεται η αδυναμία τους να διαχειριστούν με στοιχειώδη σοβαρότητα την πανδημία αρχίζουν να τα μαζεύουν για το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων και να επιμένουν σε απαγορευτικά μέτρα.  Από την άλλη βγαίνουν κυβερνητικά στελέχη, όπως η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή και "αποφασίζουν" πριν ακόμα ανακοινώσουν τις "αποφάσεις" τους οι "ει"δικοί. Έτσι για μην έχουμε ψευδαισθήσεις για το ποιοι αποφασίζουν. 

Στον προγραμματισμό και την πολιτική απόφαση του υπουργείου Παιδείας την 1η Φεβρουαρίου να ανοίξουν τα γυμνάσια και τα λύκεια αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΡ η υφυπουργός Ζέττα Μακρή.

Τα σχολεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα, είπε, αλλά εξήγησε πως στις «κόκκινες» περιοχές προβλέπεται άνοιγμα μόνο των γυμνασίων και συνέχιση της λειτουργίας των λυκείων με τηλεκπαίδευση.

Όπως πρόσθεσε, εν αναμονή και των ανακοινώσεων το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά, το ίδιο ισχύει και για την Αττική εάν μπει στις «κόκκινες» περιοχές. Εάν δηλαδή η Αττική χαρακτηριστεί «κόκκινη», τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα γυμνάσια αλλά τα λύκεια θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search