• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ξυλοδαρμός μεταναστών εργατών στα Οινόφυτα γιατί ζήτησαν... δεδουλεμένα

February 03, 2021 816

 

 

Σκήνες που παραπέμπουν στην Νέα Μανωλάδα εξελίχθηκαν πριν λίγες μέρες στην περιοχή των Οινοφύτων στην Βοιωτία.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Νομού Βοιωτίας, την προηγούμενη εβδομάδα δύο μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από γνωστό εργολάβο της περιοχής, όταν πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο, «εκείνος απάντησε με χειροδικίες που αποτέλεσμα είχαν τον, ευτυχώς, ελαφρύ τραυματισμό του ενός συναδέλφου και το σπάσιμο των γυαλιών του ενώ συνεχής ήταν η εξύβριση και οι απειλές».

Το βίαιο περιστατικό, με άμεση παρέμβαση του Συνδικάτου, καταγγέλθηκε στην αστυνομία και ζητήθηκε να κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι ο συγκεκριμένος εργολάβος έχει απασχολήσει τις αρχές.

Όμως ο εργολάβος επέλεξε να δώσει συνέχεια. Τη Τετάρτη 27/1, αναφέρει το Συνδικάτο, «ο ίδιος μαζί με άλλο ένα τσιράκι του πήγαν στο σπίτι του καταγγέλλοντα, τον ξαναχτύπησαν και φεύγοντας τον απείλησαν πως αν συνεχίσει θα ξανάρθουν για να του κάψουν το σπίτι».

Ο άτυχος μετανάστης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου για τις πρώτες βοήθειες και ύστερα μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Σχηματαρίου για να καταγγείλει και το νέο γεγονός.

«Καταγγέλλουμε τα συγκεκριμένα περιστατικά και τον συγκεκριμένο εργολάβο και ζητάμε άμεσα από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να κινηθούν ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι, πριν να είναι αργά. Τέλος, τις ευθύνες τους πρέπει να αναλάβουν και οι εταιρείες που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο εργολάβο, όπως μεγάλες αποθήκες σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Οινοφύτων, γιατί ανέχονται και υποθάλπουν τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές και ενέργειες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Νομού Βοιωτίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search