• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τροχαίο έξω από τη Βουλή - Τι λέει η Ντ. Μπακογιάννη - Η έκκληση της αδελφής του Ιάσονα - ΒΙΝΤΕΟ

March 14, 2021 358



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαρτίου, έξω από την πλαϊνή πύλη της Βουλής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Βουλής συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα ενώ ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο το υπηρεσιακό όχημα δεν φαίνεται να βρίσκεται στο σημείο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αρχιφύλακας της Τροχαίας τραμπουκίζει πολίτη που βρέθηκε στο σημείο.

Δείτε το ρεπορτάζ του PRONEWS TV:

«Θα αποδοθούν ευθύνες» - Τι έγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Τρεις ημέρες μετά το τροχαίο και μετά το σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σημερινή της ανάρτηση η Ντόρα Μπακογιάννη, παραδέχθηκε πως το αμάξι που συγκρούστηκε με μηχανή το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη Βουλή, με αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό 23χρονου νεαρού είναι υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της.

Την ώρα του τροχαίου η ίδια βρισκόταν εντός της Βουλής, όπου διεξαγόταν η συζήτηση για την αστυνομική βία στη διάρκεια της «Ώρας του Πρωθυπουργού».
Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε «βαθύτατα συντετριμμένη» για τον τραυματισμό του νεαρού, ενώ επικοινώνησε με την οικογένεια του θύματος για τους «διαβεβαιώσει η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».
Ειδικότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη γράφει τα εξής:
Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀
Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Έκκληση αδελφής του Ιάσονα για αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου στη βουλή
To θύμα του τροχαίου ατυχήματος στην είσοδο της βουλής, ο Ιάσoνας, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του, κάνοντας έκκληση για μάρτυρες.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μίλησε στο rosa.gr και κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του Ιάσονα και υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη» δήλωσε στη ROSA η αδελφή του θύματος Κατερίνα. «Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» πρόσθεσε.

Βαθιά σοκαρισμένη η οικογένεια του θύματος, κάνει έκκληση μέσα για αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου έξω από τη Βουλή. «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες της Βουλής και θα πρέπει να αναμένουμε από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες να κινηθούν ανάλογα και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search