• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Ν. Κεραμέως απέδειξε με την παραίτησή της ότι υπάρχει φιλότιμο! - Η Ευγ. Μανωλίδου νέα υπουργός παιδείας με αναπληρωτή τον Άδ. Γεωργιάδη! - ΒΙΝΤΕΟ

April 01, 2021 2174

 

Κεραυνός εν αιθρία η σημερινή είδηση ότι η υπουργός παιδείας Ν. Κερμαέως έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Μια παραίτηση για πολιτικούς λόγους που δείχνει ότι η «άριστη» υπουργός διαθέτει ευαισθησία και φιλότιμό. Όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησή της «δε δύναμαι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως υπουργός παιδείας μετά την εξαπάτησή μου από την Cisco. Οι υποσχέσεις περί της δωρεάν παραχώρησης υπηρεσιών της cisco για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης αποδείχτηκαν απατηλές μετά την κυνική ομολογία στελεχών της εταιρείας ότι “τίποτα δεν είναι για πάντα δωρεάν”.  Ειλικρινά μετανιώνω για τη σύμβαση αυτή που κοστίζει παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα κατ’ έτος. Η υπόθεση Cisco ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η πολιτική που ασκήσαμε ως κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο με κλειστά τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, γιατί αρνηθήκαμε να πάρουμε μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους, είναι ένα μεγάλο λάθος και χρειάζονται ριζικές αναθεωρήσεις!»

Νίκη Κεραμέως: Αλλάζουν όλα στα Πανεπιστήμια - Καταργείται το άσυλο,  επανέρχονται τα Συμβούλια Ιδρύματος - Paraskhnio.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση της Ν. Κεραμέως και θα ανακοινώσει τη νέα υπουργό παιδείας που θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Πρόκειται για την Ευγενία Μανωλίδου σύζυγο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Η Ευγενία Μανωλίδου που πρόσφατα ανάλαβε τη διεύθυνση της «Ελληνικής Αγωγής» έχει να επιδείξει πλούσιο έργο ειδικότερα όσον αφορά την εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών από τα παιδιά, όπως αποδεικνύεται και από το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Άδωνις Γεωργιάδης να αναλάβει αναπληρωτής υπουργός Παιδείας για να βοηθήσει τη σύζυγό του στο σπουδαίο έργο της ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντά του ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με δεδομένη την επιτυχημένη πορεία του και την τεχνογνωσία του στο κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Εξάλλου η Επιτροπή λοιμωξιολόγων με εισήγησή της αναμένεται να επιτρέψει τη μετακίνηση από υπουργείο σε υπουργείο!

Για την επιλογή του ως αναπληρωτή υπουργού παιδείας σημαντικό ρόλο έπαιξε η ικανότητά του να διαφημίζει τα ιδιωτικά κολλέγια, όπως φαίνεται και στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search