• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Μαθητές δεν πήγαν σχολείο λόγω έλλειψης self test

April 16, 2021 133

 

O διευθυντής του σχολείου σημείωσε δε πως αυτό οφείλεται στον κακό προγραμματισμό στη διανομή και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται» και πρόσθεσε: «Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα».
 
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει διευθυντής σχολείου στη Σαντορίνη, πολλοί μαθητές δεν κατάφεραν να προμηθευτούν τα self test και ως αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να μπουν στις τάξεις. Ο ίδιος εξήγησε ότι οι μαθητές δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν, μάλιστα, τα μαθήματα και οι απουσίες τους δε θα προσμετρηθούν.

Μιλώντας στο Open ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθυντής Λυκείου στη Θήρα: «Σε σύνολο 312 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 μπόρεσαν να προμηθευτούν τα self test».

«Προφανώς δεν ευθύνονται οι φαρμακοποιοί. Πήγαν οι άνθρωποι να αγοράσουν τα self test και αντί να πάρει ένα ο καθένας πήρανε 3 κτλ. Με αποτέλεσμα οι επόμενοι να μη βρουν. Τα self test είναι προσωποιημένα λόγω ΑΜΚΑ» γεννώντας ερωτήματα για το πώς συνέβη αυτό.

Σημείωσε δε πως αυτό οφείλεται στον κακό προγραμματισμό στη διανομή και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται» και πρόσθεσε: «Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα».


thepressproject.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search