• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρα για την απώλεια του Γιάννη Μπάνου

March 10, 2020 11 Be the first to comment!

 

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης  εκπροσωπώντας το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και δη το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου στο άκουσμα της απώλειας του Γιάννη Μπάνου, πρώην ΓΓ της ΕΠΣ Κέρκυρας.

«Με ξεχωριστή συγκίνηση και θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια  του Γιάννη Μπάνου , συνδημότη μας και πρώην γενικού γραμματέα της ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ. Του αγαπημένου φίλου που μοίρασε τη ζωή του σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις  με τη μαγική ευλογία της δημιουργικότητας σ όλα τα επίπεδα.

Ψηλαφίζοντας το ευγενές αποτύπωμα που αφήνει, αρκεί να καταγράψουμε πως τη ζωή, το χαρακτήρα και τη δημόσια παρουσία του, διέτρεχε , το ήθος , η αίσθηση του μέτρου και το χρέος της προσφοράς.  Διακρινόταν πάντα από τη νηφαλιότητα ,τη συγκατάβαση και την αποφασιστικότητα  που άνοιγαν δρόμους στο διάλογο ,τη σύνθεση απόψεων και συνεργασία.

Αγαπούσε δια βίου τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, δεδομένα που του επέτρεψαν να  κάνει αποφασιστικά βήματα και ενέργειες στην αναβάθμιση και τον εξυγχρονισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων-υποδομών  στην Κέρκυρα, ( γήπεδα με χλοοτάπητα, συμβολή στην αγορά του οικοπέδου στο Κανόνι όπου έγινε το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας ) αλλά και των ακαδημιών ποδοσφαίρου για παιδιά.

Καταθέτουμε την εκτίμηση μας στον ευγενή δημόσιο άνδρα  που υπηρέτησε το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον. Το σπουδαίο άνθρωπο που αγαπήθηκε από τον κόσμο και  η προσφορά του στην κοινωνία , στον αθλητισμό -ποδοσφαιρικό τομέα , εκτιμήθηκε κι αναγνωρίστηκε  τα μέγιστα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Calendar

« April 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search