• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Αύριο στα Κανάλια ο αποχαιρετισμός στην αδικοχαμένη Κορίνα

April 13, 2021 476

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Κέρκυρα από τον ξαφνικό χαμό της 28χρονης Κορίνας σε τροχαίο δυστύχημα στην Γαύδο.

Συγγενείς και φίλοι του νεαρού κοριτσιού θα συγκεντρωθούν αύριο Τετάρτη 14/4 στις πέντε το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Κανάλια της Κέρκυρας για να την αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους και αναζητούν απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με τις ατελείωτες ώρες που μεσολάβησαν μέχρι η σορός του παιδιού της να απεγκλωβιστεί από το σημείο του γκρεμού στο Βαθύ Σελί που είχε σταματήσει το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής (σύμφωνα με μάρτυρες περίπου στις 3πμ) και ενώ ένα αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο από το Ρέθυμνο με συνεπιβάτιδα την 25χρονη κοπέλα κινείτο στον δρόμο Καστρί – Βατσιανά, ξαφνικά σε μια απότομη και άκρως επικίνδυνη στροφή, το όχημα βρέθηκε να κατρακυλά σε απότομο γκρεμό που καταλήγει στην θάλασσα, ενώ σταμάτησε μέσα σε χαντάκι σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε έγκαιρα και περίπου στις 6 το πρωί έγινε γνωστό το δυστύχημα, ενώ ο οδηγός με ελαφρά τραύματα διεκομίσθη αρχικά στο Ιατρείο της Γαύδου και στην συνέχεια με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η άτυχη Κορίνα ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της επήλθε μετά από λίγες ώρες από το δυστύχημα (διαβάστε εδώ το πόρισμα του ιατροδικαστή).

Για την ανάσυρση της σορού της η επιχείρηση από το Λιμενικό και Πυροσβέστες ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι. Η 28χρονη για πάνω από πέντε ώρες μέχρι να ξεψυχήσει, φαίνεται πως είχε κανονικά τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με όσους κατάφεραν να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο.

 troxaio_gaudos1_2

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της Κορίνας προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search