• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Κινητοποίηση από ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ – Με ρίψη χημικών απάντησαν τα ΜΑΤ

December 14, 2023 624

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ επιδίωξαν να καταθέσουν ψήφισμα προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, με τα ΜΑΤ να τους απομακρύνουν με χρήση χημικών.

«Η μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες πολυετείς συμβάσεις, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κατάργηση της Διάταξης “Βορίδη” για υποχρεωτική εξάντληση ένδικων μέσων μονομερώς σε ότι αφορά εργασιακές διεκδικήσεις, η πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που εξαφανίζει το πενιχρό μας εισόδημα και τις όποιες μηδαμινές οριζόντιες αυξήσεις, η αύξηση των μισθών και η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, αποτελούν πλέον διεκδικήσεις-επιβίωσης τόσο για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για τον ίδιο το θεσμό» ανέφερε μεταξύ άλλων το κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ αντιδρούν με τη σειρά τους στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της κυβέρνησης για το 2024, με τις τρεις πορείες να ενώνονται στην πλατεία Κλαυθμώνος και μαζί κατευθύνονται προς τα δύο υπουργεία.

 

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ παρέμεινε για ώρα στο προαύλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ζητώντας να καταθέσει ψήφισμα προς την ηγεσία του υπουργείου. Ωστόσο, τα ΜΑΤ απομάκρυναν τους διαδηλωτές με χρήση χημικών.

Σύμφωνα με το 902, κάτω από την αποφασιστικότητα των διαδηλωτών, η Αστυνομία άφησε τους απεργούς που κρατούσε, ανάμεσά τους και τον Κώστα Ρεϊτζόπουλο, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, συμβασιούχο στον Δήμο της Αθήνας.

Τελικά, αντιπροσωπεία των απεργών συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δ. Κιρμικίρογλου στον οποίον κατήγγειλαν τόσο τη στάση της Αστυνομίας για την επίθεση με τα χημικά, όσο και την άρνηση της υπουργού όλο αυτό το διάστημα να συναντηθεί μαζί τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search