• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Στ. Γκίκας: «11 Μαρτίου δημοπρατείται η Μελέτη Στατικής Επάρκειας του Κολυμβητηρίου και Κλειστού Γυμναστηρίου ΕΑΚΚ»

February 02, 2021 1081

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, Κώστα Αγάθο, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, Σταμάτη Λυκούρη, για την εξέλιξη των έργων αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Πρόεδρος του ΕΑΚΚ ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι στις 11 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση του έργου για την στατική μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου και του κολυμβητηρίου. 

Σε ότι αφορά στο στέγαστρο μορφής μπαλονιού στο χώρο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ μεταξύ του κλειστού και του κολυμβητηρίου του ΕΑΚΚ, υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έτσι ώστε να γίνει η απαιτούμενη μελέτη του έργου. Η ολική χρηματοδότηση θα καλυφθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Υπεγράφη επίσης η σύμβαση για το νέο δάπεδο του κλειστού προπονητηρίου και οι εργασίες ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Σε ότι αφορά στις εργασίες για την αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού του κολυμβητηρίου, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός το αμέσως προσεχές διάστημα, με μέριμνα της Διοίκησης του ΕΑΚΚ. Η χρηματοδότηση είναι επίσης εξασφαλισμένη.

Τέλος, έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις για την επισκευή των κερκίδων του κλειστού και την στεγανοποίηση της οροφής του, όπως και για τη διόρθωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου. 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο ΕΑΚΚ, ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα το ΕΑΚΚ και είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ ενδελεχώς από τον Πρόεδρο, κ. Σταμάτη Λυκούρη, για την πρόοδο που σημειώνεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι σε περίπου ένα μήνα δημοπρατείται το έργο για την στατική μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου και του κολυμβητηρίου. Τούτο είναι απαραίτητο, προκειμένου να προχωρήσουμε στην συνέχεια στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Προχωρά επίσης το σημαντικό εγχείρημα κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλονιού, αφού υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Υπενθυμίζω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μας έχει εξασφαλίσει την σχετική χρηματοδότηση.

Είναι επίσης ευχάριστο ότι υπεγράφη σύμβαση με τον εργολάβο και τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν επιτέλους οι εργασίες για το δάπεδο του κλειστού προπονητηρίου. 

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΕΑΚΚ, Σταμάτη Λυκούρη, και τα μέλη του Δ.Σ. για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την αναβάθμιση των γερασμένων αυτών αθλητικών εγκαταστάσεων.»

 

 

 

 

 

 

 

 

Α

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search