• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Η Βόρεια Κέρκυρα Γιορτάζει τον Μίκη Θεοδωράκη

August 30, 2020 492

 

 

Κάτω από το φως της Σεπτεμβριάτικης Πανσελήνου με θέα όλη την Κέρκυρα και τα παράλια της Βορειοανατολικής Κέρκυρας γιορτάζουμε τον Μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη .

“Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών υπό  την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της ΠΕΔΙΝ θα διοργανώσει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:15 Συναυλία στην Αγία Βαρβάρα Πόρτας Σινιών σε ανοικτό ελεγχόμενα και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καθήμενους θεατές κι μόνο.

Την διεύθυνση της συναυλίας θα έχει Μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης ενώ αφηγητής θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός , θα συμμετέχουν οι Λυρικοί ερμηνευτές :  Λία Κολυτά (σοπράνο ) ,  Ελένη Δάβου    ( μέτζο σοπράνο ) , Αντώνης Κορωναίος (τενόρος ) , Σπύρος Σουέρεφ ( τενόρος ) , Παντελής Κοντός ( βαρύτονος ) .Λαϊκός ερμηνευτής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος . Σολίστ στο μπουζούκι ο συνθέτης Δημήτρης Λιβανός .

Θα ακολουθηθούν  και εφαρμοστούν πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΦΕΚ ( Τεύχος Β΄3165/31.07.2020 σελ. 32071) περί Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών ζωντανού θεάματος και ακροάματος και αυτά έχουν ως εξής :

  • Υποχρεωτική διενέργεια ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε ανοικτούς χώρους .
  • Υποχρεωτική διενέργεια ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε χώρους διαμορφωμένους για καθήμενους θεατές και μόνο.
  • Υποχρεωτική δημιουργία κενού χώρου / κενής θέσης ανά δύο (2) καθήμενους κατά τρόπο ώστε η πληρότητα να μην υπερβαίνει το 75%.
  • Υποχρεωτική χρήση ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο του μέχρι την τοποθέτηση του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.
  • Υποχρεωτική τοποθέτηση ατόμων που προσέρχονται μαζί στις δυο θέσεις καθήμενων μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος / κενή θέση.
  • Απαγόρευση διαλείμματος κατά την διάρκεια του ζωντανού θεάματος.
  • Υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τους εργαζόμενους.
  • Υποχρεωτική απόσταση τριών ( 3 ) μέτρων μεταξύ σκηνής και θεατών .
  • Υποχρεωτική ταξιθεσία για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους .
  • Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης.

Για την εύρυθμη και ασφαλή πραγματοποίηση της συναυλίας μας ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 19:15 . Η πανδημία θα τελειώσει , αλλά ο Πολιτισμός ποτέ” .

 

                Το Δ.Σ του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΙΝΙΩΝ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search