• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Γενική Συνέλευση – Εκλογές στον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα την Κυριακή 11 Δεκέμβρη

November 29, 2022 351

Γενική Συνέλευση – Εκλογές στον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα την Κυριακή 11 Δεκέμβρη

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Κολοκοτρώνη 36 – πλησίον (περίπου 150μ) του σταθμού ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας (αρκετά κοντά στην Ιερά οδό από Δρομοκαϊτειο), μαζί με τη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Διατηρούμε το πατροπαράδοτο έθιμο του χωριού μας, με τις τηγανίτες, για τη γιορτή του Αγ. Σπυρίδωνα. Οι συγχωριανοί και οι φίλοι μας θα γευθούν λουκουμάδες και ποτά, προσφορά του συλλόγου μας και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα σε γνώριμα και προσφιλή τους πρόσωπα από το χωριό, για  να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι γεγονότα και αναμνήσεις από τα να νεανικά τους χρόνια, ενώ οι νεότεροι να ξαναζωντανέψουν όμορφες στιγμές από αξέχαστες διακοπές τους στο νησί.

Παράλληλα θα συζητήσουμε στο πλαίσιο της ΓΣ για τον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου και για τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και την εκλογή νέου ΔΣ.

Και μην ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος έχει ανάγκη όλους τους Αργυραδίτες. Όλοι μαζί μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να συμβάλουμε στην καλύτερη λειτουργία του. Ο Σύλλογος χρειάζεται την ενίσχυση και την προσφορά όλων και, κυρίως, των νέων μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search