• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

H χώρα φλέγεται και o Μητσοτάκης συνεχίζει να αυτοθαυμάζεται και να χαζογελά!

July 24, 2023 1046

H χώρα φλέγεται και η κυβέρνηση συνεχίζει να αυτοθαυμάζεται και να χαζογελά!

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρίχνοντας τα προβλήματα μόνο στην «κλιματική κρίση», δεν είχε να πει λέξη για τα κενά στην πυροπροστασία.

 

Μιλώντας στη Βουλή, αυτοπαρουσιάστηκε ως… πολέμαρχος, υποστηρίζοντας ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο». Βέβαια, σ’ αυτόν τον πόλεμο με τις φωτιές δεν υπάρχουν τα βασικά, λόγω των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης. 

«Ο απολογισμός θα έρθει πλήρης, ψύχραιμος, στον χρόνο που πρέπει όταν θα κάνουμε τον συνολικό απολογισμό», δήλωσε, εξοργίζοντας τους κατοίκους (και τους τουρίστες) που μεταφέρονται από τόπο σε τόπο, διότι αυτό είναι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης.

Μάλιστα, υποστήριξε προκλητικά πως «ακούγεται τουλάχιστον παράδοξο κάποιες φωνές να αμφισβητούν την ετοιμότητα του κράτους»!

Ο πρωθυπουργός δεν είχε κανένα πρόβλημα να καπηλευτεί την αυτοθυσία των κατοίκων και των εθελοντών, που προσπαθούν να καλύψουν τα εγκληματικά κενά, για τα οποία είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση του! 

H χώρα φλέγεται και η κυβέρνηση συνεχίζει να αυτοθαυμάζεται και να χαζογελά! Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρίχνοντας τα προβλήματα μόνο..

Η προκλητική αμεριμνησία των επιβητόρων της εξουσίας

Το dress code που σχεδίασαν οι επικοινωνιολόγοι του Κούλη προβλέπει παντελόνι, πουκάμισο λευκό με σηκωμένα τα μανίκια και κυρίως αξυρισιά. Το πρόσωπο πρέπει να είναι διάσπαρτο με γένια, σημάδι του ότι ο πρωθυπουργός δουλεύει νυχθημερόν και δεν προλαβαίνει ούτε να ξυριστεί (για να μην το πάμε ένα βήμα παραπέρα και πούμε ότι πενθεί κιόλας).

Έτσι πήγε ντυμένος την ίδια μέρα ο Μητσοτάκης στην Ελευσίνα, στην 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης και την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, οι οποίες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις αεροπυρόσβεσης. Αλλά δεν κρατήθηκε. Χασκογέλαγε και έκανε κρύα καλαμπουράκια στους πιλότους των πυροσβεστικών που ετοιμάζονταν να πετάξουν. Χαζό παιδί χαρά γεμάτο. Δείτε και σιχαθείτε:

 ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ  - eksegersi.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search