• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Δώστε δωρεάν self test σε όλους τους φοιτητές-διδάσκοντες

January 12, 2022 49

 

Το πρυτανικό συμβούλιο του ιδρύματος επίσης αποφάσισε την εκ νέου άμεση αποστολή εγγράφου αιτήματος προς τον ΕΟΔΥ περί περιοδικής λειτουργίας συνεργείων διενέργειας εργαστηριακών ελέγχων (rapid tests) των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας σε χώρους του Ιδρύματος σε όλα τα νησιά έδρες του

Η απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Ιονίου Πανεπιστημίου
Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιονίου Πανεπιστημίου στην από τις 7 Ιανουαρίου 2022 συνεδρίασή του προχώρησε σε επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου διαχείρισης περιστατικών COVID-19 για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα δεδομένα της πανδημίας. Εφόσον υπάρξουν νεότερες οδηγίες και αποφάσεις από τις αρμόδιες αρχές, το Πρυτανικό Συμβούλιο θα τις εξετάσει και θα τις λάβει υπόψιν, προσαρμόζοντας αναλόγως το πρωτόκολλο, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παράλληλα, το Πρυτανικό Συμβούλιο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ομοφώνως κρίνει ότι με βάση τα έως τώρα δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας και με γνώμονα την μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική λειτουργία του Ιονίου Πανεπιστημίου, επιβάλλεται όπως το Υπουργείο Παιδείας άμεσα μεριμνήσει ώστε:

α) να καταστούν δικαιούχοι αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) του κορονοϊού κατ΄ ελάχιστον όλοι οι εμβολιασμένοι φοιτητές, διδάσκοντες και διοικητικό προσωπικό, δύο φορές την εβδομάδα και


β) να δοθεί η δυνατότητα επέκτασης των ελέγχων των πιστοποιητικών πρόσβασης στις αίθουσες διδασκαλίας πέραν της 31ης Μαρτίου 2022, με ταυτόχρονη πρόβλεψη ενίσχυσης της σχετικής χρηματοδότησης.

Επιπλέον, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε την εκ νέου άμεση αποστολή εγγράφου αιτήματος προς τον ΕΟΔΥ περί περιοδικής λειτουργίας συνεργείων διενέργειας εργαστηριακών ελέγχων (rapid tests) των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας σε χώρους του Ιδρύματος σε όλα τα νησιά έδρες του, συμπεριλαμβανομένης της φοιτητικής εστίας στην πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου πρωτοκόλλου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search