• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια: Ευχαριστούμε τη Βέρα Κορωνάκη για την συμμετοχή της στον κοινό αγώνα

November 19, 2020 53

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια για την παραίτηση της επικεφαλής Βέρας Κορωνάκη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Στις βασικές  οργανωτικές αρχές λειτουργίας μας λοιπόν συμπεριλαμβάνεται   η ανακλητότητα  και η εναλλαγή   των Περιφερειακών Συμβούλων  το ανώτερο κάθε 2 χρόνια, στηριζόμενοι στην άμεση δημοκρατία – βαθειά δημοκρατική άποψη-, ότι όλα τα μέλη μας συμμετέχουν  ισότιμα  σ΄όλες  τις διαδικασίες της παράταξης μας ,είναι ικανά και άξια να παλέψουν  και να υπερασπισθούν  τις απόψεις  μας από οποιοδήποτε θέση." Ειδικότερα για τη Βέρα Κορωνάκη επισημαίνει: "Η συμβολή της υπήρξε σημαντική και καθοριστική  σ΄ όλες  τις μάχες  που δώσαμε στο διάστημα αυτό, τόσο  μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και έξω  στο λαικό  κίνημα της  περιοχής μας , για τον κορονοιό, για την ειρήνη, για την δημοκρατία , για τον  Ερημίτη , για τα σκουπίδια, για  τους υδρογονάνθρακες, για την υγεία στην Περιφέρεια μας,  για τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο Ιανός, καθώς και  για  την  υπεράσπιση  και  διεύρυνση  των εργασιακών κοινωνικών  και δημοκρατικών  δικαιωμάτων" .     

Αναλυτικά η ανακοίνωση:               

Η ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ είναι η παράταξη εκείνη που παίρνει μέρος στις Περιφερειακές Εκλογές  της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Είμαστε μια παράταξη της αριστεράς εκτός των τειχών , τροφοδοτούμαστε από τους αγώνες του λαϊκού κινήματος και παλεύουμε για την ανατροπή της σημερινής πολιτικής από ένα άλλο αντικαπιταλιστικό δρόμο στην ελληνική κοινωνία, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι, σε σύγκρουση με τις δυνάμεις του κεφαλαίου

Στις βασικές  οργανωτικές αρχές λειτουργίας μας λοιπόν συμπεριλαμβάνεται   η ανακλητότητα  και η εναλλαγή   των Περιφερειακών Συμβούλων  το ανώτερο κάθε 2 χρόνια, στηριζόμενοι στην άμεση δημοκρατία – βαθειά δημοκρατική άποψη-, ότι όλα τα μέλη μας συμμετέχουν  ισότιμα  σ΄όλες  τις διαδικασίες της παράταξης μας ,είναι ικανά και άξια να παλέψουν  και να υπερασπισθούν  τις απόψεις  μας από οποιοδήποτε θέση.

Στα πλαίσια ,λοιπόν  της εναλλαγής  αλλά και των προσωπικών και ανθρωπίνων επιλογών κάθε συντρόφου –ισσας   άρα και του /της  εκάστοτε επικεφαλής  αποχαιρετούμε  την συντρόφισσα  ΒΕΡΑ ΚΟΡΩΝΑΚΗ  από επικεφαλής της παράταξης μας  και στην θέση της  θα συνεχίσει κάποιος άλλος σύντροφος.  Η συμβολή της υπήρξε σημαντική και καθοριστική  σ΄ όλες  τις μάχες  που δώσαμε στο διάστημα αυτό, τόσο  μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και έξω  στο λαικό  κίνημα της  περιοχής μας , για τον κορονοιό, για την ειρήνη, για την δημοκρατία , για τον  Ερημίτη , για τα σκουπίδια, για  τους υδρογονάνθρακες, για την υγεία στην Περιφέρεια μας,  για τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο Ιανός, καθώς και  για  την  υπεράσπιση  και  διεύρυνση  των εργασιακών κοινωνικών  και δημοκρατικών  δικαιωμάτων  .                                                          

Ευχαριστούμε την συντρόφισσα  για  την συμμετοχή  της στον κοινό αγώνα και ευχόμαστε καλή δύναμη στον νέο επικεφαλής  Περιφερειακό Σύμβουλο που θα αναλάβει  άμεσα στο προσεχές μέλλον.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search