• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Oμοσπονδίες Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας Κεφαλονιάς- Ιθάκης Ζακύνθου : "Ο εμπαιγμός της ΠΙΝ απέναντι στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Περιφέρειας συνεχίζεται”

February 18, 2021 54Οι τρεις ομοσπονδίες τουριστικών καταλυμάτων Κερκύρας, Κεφαλονιάς- Ιθάκης και Ζακύνθου εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ενεργοποίησης του προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με κοινή επιστολή προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα και προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Αναλυτικά η επιστολή:

Κυρία Περιφερειάρχη

Όταν το Νοέμβριο του 2020 ανακοινώσατε την αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος «Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων», στα 30 εκατομμύρια από τα 14 εκατομμύρια που ήταν αρχικά, όλοι εμείς οι μικροί επιχειρηματίες του τουρισμού, αναθαρρήσαμε πιστεύοντας ότι έστω και την ύστερη ώρα το κράτος ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας για ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα βοηθούσε τις επιχειρήσεις μας να βγουν από την απόγνωση και την ολοκληρωτική καταστροφή που τις έχει οδηγήσει η πανδημία.

Σήμερα βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ανταποκριθούμε ως φορείς στα χιλιάδες ερωτήματα των μελών μας που με αγωνία αναρωτιούνται γιατί ακόμη δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από την Περιφέρεια, σχετικά με την τύχη των φακέλων που έχουν καταθέσει για την ένταξή τους στο πρόγραμμα και φυσικά δεν έχουν λάβει καμιά οικονομική ενίσχυση.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο τρόπος που έχετε επιλέξει να διαχειριστείτε την εφαρμογή του προγράμματος έχει αφήσει χωρίς καμιά ουσιαστική οικονομική στήριξη χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, και ιδίως τους τουριστικούς επιχειρηματίες που στηρίζουν όσο κανένα άλλος επαγγελματικός χώρος την τοπική – περιφερειακή οικονομία.

Επειδή η κατάσταση δεν μπορεί να πάρει παραπάνω αναβολή σας ζητάμε να κάνετε το αυτονόητο και να προβείτε στην άμεση ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών που απαιτούνται ώστε να αποδεσμευθούν οι κωδικοί του προγράμματος και να λάβουν οι δικαιούχοι την οικονομική ενίσχυση που τους έχετε υποσχεθεί ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν οικονομικά.

Αναμένοντας την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Διατελούμε με εκτίμηση,

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών Ιονίων Νήσων

Οι Πρόεδροι

ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Περικλής Κατσαρός Ατσάρος Δημήτρης Κοτσώνης Ανδρέας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search