• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου: Μόνο εμβολιασμένοι μπροούμε να έχουμε μία «κανονική» ακαδημαϊκή χρονιά

July 09, 2021 91Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Φλώρος, σε ανακοίνωσή του που απευθύνει προς το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους φοιτητές και φοιτήτριες του ιδρύματος, εκφράζει την επιθυμία του η νέα ακαδημαϊκή χρονιά να είναι «κανονική», στέλνοντας προς όλες και όλους ισχυρό μήνυμα εμβολιασμού ενάντια στην Covid-19.

Το μήνυμα του Ανδρέα Φλώρου
Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου,

Φέτος το καλοκαίρι, ολοκληρώνουμε μια ιδιαίτερη ακαδημαϊκή χρονιά. Μια χρονιά όπου το εκπαιδευτικό έργο πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, με τα αμφιθέατρα, τις αίθουσες διδασκαλίας και τους εργαστηριακούς χώρους άδειους. Με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μακριά από τον φυσικό χώρο των σπουδών. Με πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν ακόμα βιώσει το πλήρες εύρος της σημασίας και του τρόπου οργάνωσης των σπουδών. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες και ασφυκτικές συνθήκες που επέβαλε η κρίση της πανδημίας, προσαρμόστηκε σε μια νέα πραγματικότητα, σεβόμενο την ακαδημαϊκή ποιότητα των σπουδών και επιδιώκοντας σταθερά την εξασφάλιση της συνέχισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας υπό τα διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Όλοι μας επιθυμούμε και ελπίζουμε ότι η νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα ξεκινήσει με την επιστροφή όλων μας στον φυσικό, πανεπιστημιακό χώρο, μετά από τρία εξάμηνα εξ αποστάσεως λειτουργίας. Η προοπτική αυτή είναι συνδεδεμένη σε μεγάλο βαθμό με μέτρα προστασίας που ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς, τα οποία το Ίδρυμά μας θα τηρήσει απαρέγκλιτα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Συνδέεται όμως και με νέα μέσα αντιμετώπισης της πανδημίας, τα οποία δεν είχαμε διαθέσιμα κατά την έναρξη του πρωτοφανούς πανδημικού φαινομένου, αλλά και κατά την εκκίνηση της περσινής χρονιάς. Τέτοιο μέσο είναι ο εμβολιασμός.


Η επιθυμία για την έναρξη μιας «κανονικής» νέας χρονιάς είναι ισχυρή. Για το λόγο αυτό, προτρέπουμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τα μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ, καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους να εμβολιαστούν, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν την ελπίδα της επιστροφής στην επιθυμητή ακαδημαϊκή κανονικότητα. Με ασφάλεια, ατομική και συλλογική.

Ανδρέας Φλώρος

Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search