• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η εκπαιδευτικός Φιλιώ Διαμαντή

August 21, 2023 843

Βαθιά θλίψη και οδύνη στην εκπαιδευτική κοινότητα και ευρύτερα στην κοινωνία του Πειραιά  για την ιδιαίτερα αγαπητή εκπαιδευτικό  Φιλιώ Διαμαντή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 χρονών.

"Η Φιλιώ, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, υπηρέτησε σε πολλά σχολεία του Πειραιά τα τελευταία χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους συναδέλφους μας, αλλά και στους μαθητές της. Ενεργό μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, πάντα παρούσα στις απεργίες, στις συγκεντρώσεις, στις συνελεύσεις, συνολικά στους αγώνες του κλάδου μας. "

Αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η συνάδελφος Φιλιώ Διαμαντή

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας συνάδελφο Φιλιώ Διαμαντή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 χρονών.

Η Φιλιώ, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, υπηρέτησε σε πολλά σχολεία του Πειραιά τα τελευταία χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους συναδέλφους μας, αλλά και στους μαθητές της. Ενεργό μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, πάντα παρούσα στις απεργίες, στις συγκεντρώσεις, στις συνελεύσεις, συνολικά στους αγώνες του κλάδου μας. Δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε πως έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος της, την αγωνιστικότητα της και την αξιοπρέπεια που την διέκριναν. Η απώλειά της είναι μεγάλη για την εκπαιδευτική κοινότητα και τους οικείους της, προς τους οποίους εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας!

Η κηδεία της Φιλιώς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/8 11:00 π.μ. στο Κοιμητήριο Αργυρούπολης και θα είναι πολιτική.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search