• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

«Έφυγε» από τη ζωή η εκπαιδευτικός Γεωργία Γεωργακοπούλου

November 22, 2023 1494

«Έφυγε» από τη ζωή, η φιλόλογος στο Γυμνάσιο Βάρδας Γεωργία Γεωργακοπούλου

Σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Ηλείας αναφέρει:

Η ΕΛΜΕ Ηλείας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της  συναδέλφισσας Γεωργακοπούλου Γεωργίας φιλολόγου στο Γυμνάσιο Βάρδας που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Η εκλιπούσα υπήρξε πολυτάλαντη, δημιουργική, αγαπητή και σεμνή και πάνω από όλα Άνθρωπος για τους μαθητές και τους συναδέλφους της. Διακρινόταν για το χαρακτήρα της, για την ευγενική της συμπεριφορά και για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στη διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νέων.

Συγκλονισμένοι από τα νέα της ξαφνικής αναχώρησης της αγαπημένης συναδέλφου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στο αγαπημένο της σχολείο.

Αιωνία η μνήμη αυτής.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βάρδας θρηνεί για την απώλεια της εκλεκτής και αγαπητής συναδέλφου Γεωργακοπούλου Γεωργίας και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον γιό της Αλέξη και τους οικείους της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search