• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας στις 13/1

January 10, 2024 487
 

Η συνεδρίαση περιλαμβάνει συνολικά έξι θέματα, με το ζήτημα της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θέμα: Πρόσκληση σε Συνεδρίαση (2η) – ΤΑΚΤΙΚΗ (Δια ζώσης) -του Δημοτικού Συμβουλίου
καλείστε σε Συνεδρίαση (2η) – Τακτική (Δια ζώσης)-του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 στην Αίθουσα
Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Σχολικού Κέντρου Θιναλίων στην Αχαράβη , Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
– Ανακοινώσεις.
– Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού
Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

1. «Ενημέρωση για την κατάσταση την οποία παραλαμβάνει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας από την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ». (Εισηγητές: Δήμαρχος, Προβατάς Ιωάννης, Προβατάς Κωνσταντίνος, Βασίλειος Σαλβάνος)
2. «Έγκριση Οικονομοτεχνικής Μελέτης κόστους οφέλους για τη σύσταση Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου ΒόρειαςΚέρκυρας». (Εισηγητές: Δήμαρχος, Προβατάς Κωνσταντίνος, Βασίλειος Σαλβάνος)
3. «Λήψη απόφασης για τη σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης ‘Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κέρκυρας». (Εισηγητές: Δήμαρχος, Προβατάς Κωνσταντίνος, Βασίλειος Σαλβάνος)
4. «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βόρειας Κέρκυρας έτους 2024». (Εισηγητές: Δήμαρχος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών )
5. «Έγκριση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το σύνολο του προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, για το έτος 2024». (Εισηγητές: Διεύθυνση Υπηρεσιακού Έργου)
6. «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την σύναψη σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και του Συστήματος Ανακύκλωση Συσκευών ΜΟΝ. Α.Ε. για την συλλογή του ηλεκτρικού καιηλεκτρονικού εξοπλισμού τα οποία συλλέγονται από τις υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας». (Εισηγητές: Διεύθυνση Υπηρεσιακού Έργου)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search