• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Κοριτσάκι χτυπήθηκε από ρεύμα έξω από εκκλησία στο Γιμάρι

June 29, 2024 487

Παραλίγο τραγωδία στην Κέρκυρα όπου ένα 7χρονο κοριτσάκι ακούμπησε κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας όπου γινόταν πανηγύρι και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Το γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία του πατέρα της.

 

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Γιμάρι στην βόρεια Κέρκυρα. Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβη στο παιδί το απομάκρυνε άμεσα, ωστόσο και ο ίδιος έπαθε ηλεκτροπληξία.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ πήραν εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης. Σημειώνεται ότι το κορίτσι παρακολουθείται και σήμερα από τους γιατρούς με Holter.

"Αρχίζει και ουρλιάζει, έχω σηκωθεί, έχει φρικάρει το παιδί. Aνατριχιάζω που το λέω. Ωστόσο το παράλογο είναι γιατί δεν έρχεται στην αγκαλιά μου ενώ είμαι δίπλα του οπότε με φώτισε ο θεός, δεν ξέρω, και το πιάνω το χεράκια και νιώθω το ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει κι εμένα", δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και ένας εργαζόμενος αφαίρεσε ένα καλώδιο που είχε τοποθετηθεί παράνομα στην κολόνα του ρεύματος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search