• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου Λευκίμμης - Το τράβηξαν με κινητό

November 07, 2023 1194

Όταν η βία επελαύνει σε όλη την κοινωνία, τότε η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και στα σχολεία.

Ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο  ενδοσχολικής βίας. Αυτή τη φορά δύο 16χρονες προσέγγισαν την 14χρονη και, για ασήμαντη αφορμή, η μία της επιτέθηκε και άρχισε να την ξυλοκοπεί, ενώ η φίλη της σήκωσε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί.

 

Μία τέτοια επίθεση καταγράφηκε και χθες Δευτέρα (6/11) με θύμα μία 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου στη Λευκίμμη στη Νότια Κέρκυρα.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, protothema.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 14.00 το μεσημέρι δίπλα στο Γυμνάσιο Λευκίμμης όταν δύο 16χρονες προσέγγισαν την 14χρονη και, για ασήμαντη αφορμή, η μία της επιτέθηκε και άρχισε να την ξυλοκοπεί, ενώ η φίλη της σήκωσε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή.

Μετά τον ξυλοδαρμό, η 14χρονη απευθύνθηκε μαζί με τη μητέρα της στην Αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος των ανηλίκων, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search