• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Έκτακτη δια περιφοράς Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Πέμπτη 712

December 06, 2023 162

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε στην 26η έκτακτη δια περιφοράς Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:00-14:00 για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

 

  • Παράταση της διάρκειας του «Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κέρκυρας» και συνέχιση συμμετοχής του Δήμου Νότιας  Κέρκυρας(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό 01 «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Ο.Τ.Α.», του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση εφαρμογών smart cities για την αναβάθμιση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και της πανδημίας στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας» στο πλαίσιο  της Πρόσκλησης με κωδικό ΑΤ08,΄Αξονας Προτεραιότητας: «Ψηφιακή Σύγκλιση»,» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Κουρτέσης Νικόλαος)
  • Έγκριση συνέχισης λειτουργίας της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο  και Παροχή Συσσιτίου και συμμετοχής του Δήμου Ν. Κέρκυρας  σε Εταιρικό Κοινωνικό Σχήμα με αντικείμενο την υποβολή πρότασης για το Έργο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου στη Περιφέρεια (Βόρειο & Νότιο Τμήμα) της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας με συνέχιση της λειτουργίας τους»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Έγκριση πρακτικών της 3ηςκαι 4ης Συνεδρίασης της ΔΕΠ του Δήμου Νότιας Κέρκυρας(Εισηγήτρια η Δημοτική Σύμβουλος κα Καλούδη Αθηνά)
  • Έγκριση συνέχισης λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Έγκριση υποβολής της πρότασης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νότιας Κέρκυρας»,στην πρόσκληση με τίτλο «Κέντρα Κοινότητας της Π.Ι.Ν. με συνέχιση της λειτουργίας της», της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ,στο πρόγραμμα Ιόνια Νησιά(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Έγκριση  απόφασης Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας  από το Δημοτικό Συμβούλιο, για αλλαγή έδρας Κέντρου Κοινότητας  (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)
  • Υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου (1) «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νότιας Κέρκυρας» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νότιας Κέρκυρας»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή τηλεφωνική επικοινωνία στο 2662360414 από 13.00 έως 14.00.

Ο κατεπείγων λόγος της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι: α) σύμφωνα με το άρθρο  65 παρ. 5 του Ν.3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 «ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης» καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων" και β) τα θέματα αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και υπάρχουν προθεσμίες. Ο λόγος του κατεπείγοντος τεκμηριώνεται εξάλλου και από την ανάγνωση των εισηγήσεων

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search