• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Με πολύ κέφι ο χορός Αργυραδιτών & Αγιομαθιτών Αττικής

March 10, 2024 1741

Μεγάλη επιτυχίας είχε σήμερα ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών (ΣτεΑΑ) και Αγιομαθιτών Αττικής που  έγινε πόλος έλξης, όχι μόνο των Αργυραδιτών και Αγιομαθιτών, αλλά και πολλών Κερκυραίων και φίλων. Πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στη φιλόξενη «Έπαυλη» στο Δαφνί Χαιδαρίου, μια άνετη και φιλόξενη αίθουσα με τη συμμετοχή πάνω από 230 Αργυραδιτών.  Αγιομαθιτών, Κερκυραίων και φίλων που γλέντησαν με την ψυχή τους από το μεσημέρι μέχρι τις 7 μμ.

Για πολλές ώρες κράτησαν οι χοροί και το κέφι με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικό με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

Ένα εξαιρετικό και πλούσιο πρόγραμμα με λαϊκά και κερκυραϊκά τραγούδια που απογείωσαν το κέφι και τη χαρά. Για αυτό το λαϊκό και κερκυραϊκό γλέντι εγγύηση ήταν οι τραγουδιστές: Αλέξης Καββαδίας, Στέλιος Περπινιάδης, Μίλτος Φίλος, Άντζελα Χειμωνίδου,  η εξαιρετική ορχήστρα πολυμελής ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Επτανησίων Ιλίου

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου των Αργυραδιτώνν καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου ο Γ. Καββαδίας (Μπέκος) και αναφέρθηκε στη θετική συμβολή όλων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου και ανάπτυξης συλλογικής δράσης. Ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς. Από τον Σύλλογο Αγιομαθιτών καλωσόρισε η πρόεδρος Αγγελική Δαφνή , ο Αρμενιάκος Γιάννης που αναφέρθηκε στα 60 χρόνια που συμπληρώνει ο Σύλλογος και ο Ανδρέας Καποδίστριας που παρουσίασε το χορευτικό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Λαχειοφόρος με εκδρομές & ταξίδια

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επίσης φέτος για τη λαχειοφόρο αγορά είχαν συγκεντρωθεί πολλά και πλούσια δώρα. Ξεχωρίζει η εκδρομή με το LORD TRAVEL αξίας 500 ευρώ με ανοιχτή ημερομηνία και ανάλογα με το πρόγραμμα του πρακτορείου. Επίσης το ταξίδι στα Κύθηρα με την δωρεάν διαμονή 5 ημερών (4 νύχτες) σε έναν από τους κορυφαίους παραδοσιακούς ξενώνες της οικογένειας Στρατηγού. Πολλές δωροεπιταγές και δεκάδες ηλεκτρικές και άλλες συσκευές μέχρι σετ καλλυντικών και βιβλία.

ΦΩΤΟ Γιάννης Αργυροκαστρίτης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search