• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην έναρξη της συνεδρίασης του ΠΣ

January 31, 2022 557

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Π.Σ το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/1/22

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων νήσων χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και άλλων μαζικών φορέων της πόλης για την οργάνωση αγωνιστικής πορείας και συγκέντρωσης, σήμερα Σάββατο 29/1 στις 12 μ., στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συμμετοχή συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων από όλη την Αττική που ενώνουν τις φωνές τους με τους διαδηλωτές από την Πάτρα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με χαμόγελο και αποφασιστικότητα ξεκίνησε από την Πάτρα ένα μεγάλο κομβόι διαδηλωτών, το οποίο τώρα που μιλάμε βρίσκεται ήδη στην Ελευσίνα, δίνοντας μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης γι’ αυτά που μας ανήκουν.

Διαδηλώνουν ενάντια στην διαχρονική πολιτική που θυσιάζει ζωή, υγεία εισόδημα και εργατικά δικαιώματα για να διασφαλιστούν τα κέρδη λίγων.

Υψώνουν την φωνή τους απέναντι στις Κυβερνήσεις, σε Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές που αρνούνται μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής από φυσικές καταστροφές και διεκδικούν σύγχρονες υποδομές προστασίας της ζωής τους. Η φωνή τους θα ακουστεί όσο και αν τα ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν ή να υποτιμήσουν μια ακόμα μεγάλη κινητοποίηση του λαού.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζουμε σήμερα την αισιοδοξία μας, γιατί την ώρα που τα κόμματα που έχουν την ευθύνη για τα βάσανα που βιώνει ο λαός, στήνουν έναν ακόμη αποπροσανατολιστικό καυγά για την πρόταση μομφής και καλούν τον λαό να «συντονιστεί στο κανάλι της Βουλής», ο λαός επιλέγει να συντονίσει τις δυνάμεις του.

Δεν μένει θεατής, ακολουθεί τον δικό του ελπιδοφόρο αγωνιστικό δρόμο διεκδίκησης, σύγκρουσης και ανατροπής για τη ζωή που μας αξίζει.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση μας εκφράζει απόλυτα το σύνθημα στην αφίσα του Εργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής Πάτρας «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ».

Σε αυτόν τον δρόμο καταθέτουμε και εμείς τις δυνάμεις μας έχοντας σταθερά σε προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και την ικανοποίηση τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search