• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Παρασκευή 28/6 με 15 θέματα!

June 23, 2024 419

Η 16η και 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στην ‘’Αίθουσα Λόγου & Τέχνης’’ (Ηρώων Πολυτεχνείου 2, Λευκίμμη).

Στην 16η συνεδρίαση, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, τα θέματα που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνουν ενημέρωση του δημάρχου προς το δημοτικό συμβούλιο και ερωτήσεις, συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα του ΣΜΑ στην Ν.  Κέρκυρα κ.α.

Συγκεκριμένα, τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι:

1. Ενημέρωση του κ. Δημάρχου προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Ερωτήσεις από τους επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας, σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ.

3. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 2-12/2024 (ΑΔΑ: ΨΡ8Μ46ΜΓΣΙ-Ψ99) απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κέρκυρας περί ‘’Εξουσιοδότηση υπόλογου εκπροσώπου για τις διαχειριστικές ενέργειες της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κέρκυρας’’ (Εισηγητής: Αλέξ. Γαστεράτος – Αντιδήμαρχος Οικονομικών).

4. Έγκριση του σχεδίου ‘’Κανονισμός Λειτουργίας Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) Δήμου Νότιας Κέρκυρας’’ (Εισηγητής: κ. Φώτ. Ζερβός – Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας).

5. Παροχή γνώμης για τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εποχιακής χρήσης, στη θαλάσσια περιοχή ‘’Άγιος Νικόλαος – Νότος’’ στη Δ.Ε. Κορισσίων Δήμου Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Ανδρ. Σαγιάς – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων).

6. Επιστροφή εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για την υπηρεσία με τίτλο: ‘’Μεταφόρτωση και μεταφορά Α.Σ.Α. του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στο Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου’’ (Εισηγητής: Αλέξ. Γαστεράτος – Αντιδήμαρχος Οικονομικών)

7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το έτος 2022 (Εισηγητής: Αλέξ. Γαστεράτος – Αντιδήμαρχος Οικονομικών).

8. Τροποποίηση της υπ’ αριθμόν απόφασης 7-1/2024 με θέμα ‘’Συγκρότηση Επιτροπών Δήμου Νότιας Κέρκυρας έτους 2024’’ (ΑΔΑ 9Ρ5Γ46ΜΓΣΙ-ΡΣ7).

9. Αποδοχή πρότασης για αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λευκίμμη (γήπεδο καλαθοσφαίρισης) με ιδιωτική δαπάνη (Εισηγητής: κ. Ανδρ. Σαγιάς – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων).

10. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα: ‘’Διακοινοτική Επιχείρηση Ιχθυοκαλλιέργειας Λίμνης Κορισσίων Ν. Κέρκυρας’’ (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση της διάρκειας του φορέα: ‘’Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κέρκυρας’’ (ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.), συνέχιση συμμετοχής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και αύξηση της τακτικής επιχορήγησης (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

12. Ορισμός μελών επιτροπής καταγραφής και κατανομής των περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας (Σ.Υ.Π.Α.Π.) (Εισηγήτρια: κα Γιαννούλη).

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί : α. Έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας του αναπτυξιακού οργανισμού, με την επωνυμία «Καποδιστριακή Αναπτυξιακή Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης», β. έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στον αναπτυξιακό οργανισμό, με την επωνυμία «Καποδιστριακή Αναπτυξιακή Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης», γ. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού, με την επωνυμία «Καποδιστριακή Αναπτυξιακή Α.Ε.» και δ. Εξουσιοδότηση εκπροσώπου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για υπογραφή των απαιτούμενων εγγράφων (Εισηγητής: κ. Ιωάν. Καββαδίας – Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Κοινωνικής Μέριμνας).

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα του Σ.Μ.Α. στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας για τη δημοτική περίοδο από 01.09.2019 έως 31.12.2023 (Εισηγητής: κ. Νικ. Γκούσης – δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ‘’Δημοκρατική Συνεργασία Νότου’’).

Στην 17η συνεδρίαση που θα ακολουθήσει, είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, θα έρθουν προς συζήτηση θέματα που κατατέθηκαν στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων. Επιπλέον,  η δημοτική αρχή θα λογοδοτήσει για το έργο και τη δράση της, κατά το χρονικό διάστημα Μαϊου – Ιουνίου 2024.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search