• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αμόκ οδηγού τουριστικού λεωφορείου στην Κέρκυρα –Είχε 15 μέρες να πάρει ρεπό

August 25, 2024 823

Τις χειρότερες εντυπώσεις  προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο εμφανίζεται οδηγός λεωφορείου στην Κέρκυρα να βρίζει τους τουρίστες και να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ!

Αλβανοί και Βρετανοί τουρίστες κατατρόμαξαν με τη συμπεριφορά του προφανώς κουρασμένου και αγανακτισμένου οδηγού του λεωφορείου τους: ενώ κρατούσε το τιμόνι τους έβριζε και χτυπιόταν, διαμαρτυρόμενος με οργή για τις πολλές ώρες που οδηγεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvanews.com, ο οδηγός του λεωφορείου, επειδή οι τουρίστες μιλούσαν δυνατά και γελούσαν μέσα στο όχημα βγήκε εκτός εαυτού.

Ο οδηγός φέρεται σύμφωνα με το βίντεο, να βρίζει τα θεία, να χτυπά με τα χέρια του το τιμόνι και τα παράθυρο και να φωνάζει στους τουρίστες στα ελληνικά και στα αγγλικά να δείξουν σεβασμό, ενώ έλεγε ότι είχε 15 μέρες να πάρει ρεπό.

Σε μία άκρως τουριστική χώρα όπως η Ελλάδα, όπου κανονικά οι κανόνες ασφάλειας στα ταξίδια θα έπρεπε να τηρούνται απαρέγκλιτα, δυστυχώς δεν υπάρχει σχεδόν κανένα έλεγχος. Έτσι πολλές φορές οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, οδηγούν τα οχήματα βρισκόμενοι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ωστόσο δε δικαιολογούνται συμπεριφορές που προσβάλλουν κάθε επιβάτη και κάθε άνθρωπο. 

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search