• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η συνδικαλιστική δράση και η συναδελφική αλληλεγγύη δεν ποινικοποιούνται, ούτε στην Ηγουμενίτσα, ούτε πουθενά!

September 15, 2024 155

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η συνδικαλιστική δράση και η συναδελφική αλληλεγγύη δεν ποινικοποιούνται, ούτε στην Ηγουμενίτσα, ούτε πουθενά!

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ, στηρίζει και εκφράζει ολόπλευρη αλληλεγγύη στα συνδικαλιστικά στελέχη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσπρωτίας, Υφαντή Σπυρίδωνα πρόεδρου του συλλόγου και της γ.γ. του συλλόγου Σοφία Σεγγούνη.

Οι συνάδελφοι έχουν μηνυθεί από την δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, γιατί άσκησαν τα νόμιμα και συνταγματικά κατοχυρωμένα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, προκειμένου να υπερασπιστούν και να στηρίξουν εργαζόμενη του δήμου, όπως όφειλαν.

Η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας του κ. Παναγιώτη Νταή, δια μέσω του εντεταλμένου της συμβούλου Μαργαριτίου, μηνύει τα παραπάνω συνδικαλιστικά στελέχη, γιατί τον Μάιο του 2024 τόλμησαν να υπερασπιστούν και να στηρίξουν την εργαζόμενη συνάδελφο τους και υπεύθυνη του παιδικού σταθμού Μαργαριτίου.

Η έκφραση της αλληλεγγύης και η απαλλαγή των συναδέλφων από τις παραπάνω κατηγορίες έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα, που η κυβέρνηση με το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, ποινικοποιεί ακόμη περισσότερο τη συνδικαλιστική δράση, την έκφραση της αλληλεγγύης και την περιφρούρηση των αγώνων και των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε και να στεκόμαστε στο πλευρό κάθε εργαζόμενου, κάθε αγωνιστή, που μάχεται ενάντια στην κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία, στον αυταρχισμό και στην καταπάτηση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.

- Καταδικάζουμε τις αυταρχικές πρακτικές της δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσας, μια ταχτική που πάει χέρι - χέρι με την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

- Απαιτούμε την απαλλαγή όλων των συνδικαλιστικών στελεχών που διώκονται, με προφανή στόχο την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και την παραπέρα τρομοκράτηση και τη φίμωση των εργαζομένων.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search