• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Νίκη – πρόκριση της Αναγέννησης Περιβολίου 1 – 0 τον Κρόνο

November 03, 2021 631

 

Σε έναν αμφίρροπο και χωρίς πολλές φάσεις αγώνα η Αναγέννηση Περιβολίου επικράτησε με σκορ  1- 0 του τυπικά γηπεδούχου Κρόνου.

Το «χρυσό» γκολ για τους Περιβολιάτες σημείωσε στο 55΄ ο Γ. Μίαρης (Καρσελάς) έπειτα από πάσα του Δ. Ίσερη. Απείλησε η Αναγέννηση σε 1 -2 φάσεις, χωρίς την κλασική ευκαιρία. Ο Κρόνος μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε ένα καλό σουτ του Καββαδία Ι. στην εστία του Λισγάρα. Δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο η διαφορά της μιας κατηγορίας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ωστόσο  η νίκη της Αναγέννησης ήταν αναμφισβήτητα δίκαιη. Ούτως ή άλλως οι Περιβολιάτες έχουν δείξει και από την πορεία τους στο πρωτάθλημα που έχουν παίξει πέντε αγώνες ότι έχουν πολύ καλή ομάδα και μπορούν να προχωρήσουν στον θεσμό του κυπέλλου. Ο Κρόνος έχοντας ένα μόλις επίσημο αγώνα έδειξε ότι διαθέτει αξιόμαχη ομάδα που μπορεί να βελτιωθεί στη συνέχεια με την ενσωμάτωση και άλλων ποδοσφαιριστών που για διάφορους λόγους απουσίαζαν

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στα τελευταία λεπτά και οι δυο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, αφού στο 89΄ αποβλήθηκε ο Β. Καββαδίας του Κρόνου, ενώ στο 92΄αποβλήθηκε  ο Δ. Ίσερης της Αναγέννησης.

Διαιτησία: Κάντας, Βλάσσης, Μπεκάρης

Κρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σ.) Ανδριώτης Χρ., Καββαδίας Ι., Γράντος, Καββαδίας Β., Λυμπόπουλος, Σαγιάς Μ., Ανδριώτης Χ., Σουλάνης, Πλασκασοβίτης, Αρμενιάκος, Περδίκης

Έπαιξαν και οι: Γούναρης, Κουλούρης, Νικομάνης

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Στ.) Λισγάρας, Τάσσης, Μαραβελάκης, Μίαρης Στ., Μίαρης (Σ.) Γ., Δήμος, Μίαρης Π., Μίτσουλης, Μίαρης Χ., Μίαρης Απ., Ίσερης Δ.

Έπαιξαν και οι: Κουλούρης Ν., Κουρής, Μίαρης (Στ.) Γ.

ΦΩΤΟ Μιχ. Πολίτης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search