• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επιστολή της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα προς την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων

November 05, 2021 447

Επιστολή της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα προς την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα με την οποία αναφέρεται στις επιτυχίες του κερκυραϊκού αθλητισμού, στις "ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ" αθλητικές υποδομές και ζητά την παρέμβασή της τόσο για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων όσο όμως και στο εξοπλισμό των αθλητών με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΚΟΡΑΦΑ

κυρία Περιφερειάρχη,
Ο Κλασικός Αθλητισμός στη Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια ανάπτυξη με μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο με την συμμετοχή πολλών Αθλητών-Αθλητριών του Στίβου στις Εθνικές Ομάδες.
Πολλοί αθλητές- αθλήτριες σημείωσαν αξιόλογες διακρίσεις όπως, Παγκόσμιο ρεκόρ ο Αρσένης Τσιμίνος , Παγκόσμιες Νίκες ο Φίλιππος Σγούρος , η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, Πανευρωπαϊκές Νίκες ο Γιάννης Λέσσης , ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Παναγιώτα Δόση και δεκάδες άλλες διακρίσεις σε Μεσογειακούς , Βαλκανικούς και Διεθνείς Αγώνες.
Επίσης σήμερα Κερκυραίοι Αθλητές-Αθλήτριες κατέχουν 16 Πανελλήνια ρεκόρ στα επίσημα αγωνίσματα της Ομοσπονδίας.
Αυτές οι επιτυχίες δυστυχώς δεν συνδυάζονται με τις υλικοτεχνικές υποδομές της Κέρκυρας που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ και δημιουργούν τεράστια προβλήματα για την προετοιμασία τους και στη διεξαγωγή των αγώνων.
Απαιτείται άμεσα η παρέμβαση σας τουλάχιστον όσον αφορά την τεχνική και οικονομική στήριξη σας για την κατασκευή Στεγάστρου στο χώρο πίσω από την Μεγάλη Κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας και την επίστρωση του με ταρτάν, ώστε να επιλυθεί μερικώς το πρόβλημα προστασίας των αθλητών-αθλητριών από τις κακές καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα ο χώρος να χρησιμοποιηθεί και ως προθερμαντήριο κατά την διεξαγωγή αγώνων.
Χρειάζεται παρέμβαση – ανακατασκευή ο Στίβος, καθότι έχει φθαρεί η επιφάνεια του και καθίσταται επικίνδυνη η χρήση του.
Επίσης, απαραίτητη είναι η προμήθεια αθλητικού υλικού για τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες των αθλητών-αθλητριών, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο που επιτελούν οι συνεργάτες της Ομοσπονδίας μας καθώς και τα Σωματεία της Κέρκυρας, προς όφελος όχι μόνον του Ελληνικού Αθλητισμού αλλά και της Νεολαίας της Πατρίδας μας.
Ελπίζοντας στην θετική σας ανταπόκριση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search