• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Βελούδινο διαζύγιο Κρόνου με Σπύρο Νικομάνη

June 18, 2023 613

 

Μετά από δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας χωρίζουν οι δρόμοι του Κρόνου και του Σπύρου Νικομάνη. Μετά την επανεκκίνηση ο Κρόνος με τον Σπύρο Νικομλα΄νη στον πάγκο κατέκτησε το πρωτάθηλημα της Β΄ ΕΠΣΚ αήττητος πέρυσι και φέτος τερμάτισε στην 6η θέση της Α΄ ΕΠΣΚ. Για αυτό η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία ευχαριστεί "από καρδιάς για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα καθώς ήταν ο άνθρωπος αυτός που την ανέλαβε σε μια δύσκολη καμπή για αυτήν όντας στην επανεκκίνηση της μετά από δυο πολύ δύσκολα χρόνια απραξίας. Είναι αυτός που την οδήγησε ξανά εκεί που της αξίζει κατακτώντας στην πρώτη του σεζόν το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Κέρκυρας αήττητη και οδηγώντας την σεζόν που μας πέρασε σε μια άνετη παραμονή και κατακτώντας την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ένας άνθρωπος παράδειγμα ήθους και αξιών που σπανίζουν στις μέρες μας. Από την μεριά μας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας ελπίζοντας σε μελλοντικό αντάμωμα. Είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας και ένα μεγάλο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Κρόνου μας" 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Νικομάνης ευχαριστεί "την Διοίκηση και τον πρόεδρο για την τιμή και την  εμπιστοσύνη  που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Δύο χρόνια που μόνο χαρές έχω να θυμάμαι. Τον φίλαθλο κόσμο και προπάντων  τους Τιτάνες  που ήταν πάντα δίπλα μας και μας έδιναν  δύναμη. Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς  τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είχα την τιμή και την τύχη  να συνεργαστούμε.

Αναλυτικά:

Το «ευχαριστώ» στον Σπύρο Νικομάνη"

Η ομάδα μας μετά από δύο χρόνια με οδηγό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσία της το Σπύρο Νίκομανη ανακοινώνει την από κοινού απόφαση για διακοπή της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα καθώς ήταν ο άνθρωπος αυτός που την ανέλαβε σε μια δύσκολη καμπή για αυτήν όντας στην επανεκκίνηση της μετά από δυο πολύ δύσκολα χρόνια απραξίας. Είναι αυτός που την οδήγησε ξανά εκεί που της αξίζει κατακτώντας στην πρώτη του σεζόν το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Κέρκυρας αήττητη και οδηγώντας την σεζόν που μας πέρασε σε μια άνετη παραμονή και κατακτώντας την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ένας άνθρωπος παράδειγμα ήθους και αξιών που σπανίζουν στις μέρες μας. Από την μεριά μας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας ελπίζοντας σε μελλοντικό αντάμωμα. Είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας και ένα μεγάλο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Κρόνου μας

Το «ευχαριστώ» του Σπύρου Νιοκομάνη

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχαιρετήσω την ομάδα του Κρόνου Αργυράδων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον πρόεδρο για την τιμή και την  εμπιστοσύνη  που μου έδειξαν αυτά τα δύο χρόνια να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Δύο χρόνια που μόνο χαρές έχω να θυμάμαι. Τον φίλαθλο κόσμο και προπάντων  τους Τιτάνες  που ήταν πάντα δίπλα μας και μας έδιναν  δύναμη. Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς  τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είχα την τιμή και την τύχη  να συνεργαστούμε. Χωρίς αυτούς δε θα είχαμε καταφέρει να βγάλουμε εις πέρας τους στόχους που είχαμε βάλει. Ποδοσφαιριστές  με ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό  και όλα τα στοιχεία που σε κάνουν καλό ποδοσφαιριστή,  μα πάνω απ΄ όλα καλό άνθρωπο.

Σας ευχαριστώ πολύ  μάγκες!

Σας εύχομαι τα καλύτερα σε ό,τι και αν κάνετε.

Εις το επανιδείν....

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search