• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΑΟ Κέρκυρα – Κρόνος 2 – 0

November 19, 2023 920

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ ο ΑΟ Κέρκυρα νίκησε τον Κρόνο με 2 – 0. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Κρόνου που ξεκίνησε με δύο αλλεπάλληλες νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Με δυο γκολ του Ι. Γραικού στο 62΄και στο 74΄που στο περσινό πρωτάθλημα φορούσε τη φανέλα του Κρόνου κρίθηκε ο σημερινός αγώνας στο Κανόνι.

Ο Κρόνος είχε πολύ καλή απόδοση στο Α΄ ημίχρονο και δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις στην εστία των γηπεδούχων. Ήταν άτυχος, όταν στο 29΄είχε δοκάρι σε σουτ του Κυπτίου . Ακυρώθηκε και γκολ του Λέσση Λ. ως οφ σάιντ στο 31΄Με τους Αργυραδίτες να διαμaρτύρονται για τη συγκεκριμένη απόφαση. Και στο 39΄επικίνδυνη σέντρα του Γράντου δεν μπόρεσε να τη βρει με το κεφάλι ο Λέσσης Λ.

Στο Β΄ ημίχρονο δυο … φωτοβολίδες του Γραικού διαμόρφωσαν το τελικό 2 – 0. Στο 62΄έστειλε την μπάλα στο γάμα του Ανδριώτη διaμορφώνοντας το 1 – 0. Με σουτ έξω από την περιοχή στο 74΄το τελικό 0 – 2 που ανεβάζει τους γηπεδούχους στην 3η θέση της βαθμολογίας με τον ισόβαθμο Όλυμπο. Ενδιάμεσα στο 72΄ η κεφαλιά του Αρμενιάκου αποκρούστηκε από τον Πισσιάνη. 

Διατησία: Δράμπαλος, Σατκλίφ, Γκιόκας Παρατηρητής: Τόμπρος

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: (Χονδρογιάννης Ι.) Πιισσιάνης, Καποδίστριας, Κάσης, Θεόδοτος, Γουλιαρμής, Μπουρδούβαλης, Γραικός, Κονισπολιάτης, Μπαμιόγλου, Μποζίκης, Κουλούρης Ι. Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Χανδρινός, Καλούδης, Παϊπέτης

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ντελής Γ.) Ανδριώτης, Καποδίστριας, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γκίτσης, Λέσσης Γερ., Ίσσερης, Κυπτίου, Αρμενιάκος. Έπαιξε και οι Γιαννακόπουλος, Χατζής

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search