• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Νίκη Αναγέννησης Π. 2 – 1 τον Κρόνο – «Βράζουν» στον Κρόνο με τον Μαργαρίτη!

February 11, 2024 1051

 

Στο σημερινό τοπικό ντέρμπι του γηπέδου Περιβολίου η γηπεδούχος Αναγέννηση πήρε πολύτιμή νίκη 2 -1 επί του Κρόνου που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι Αργυραδίτες πνέουν μένεα εναντίον του διαιτητή Μαργαρίτη που διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι και όχι μόνο.

Δυνατό και αμφίρροπο το σημερινό ντέρμπι διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυπληθών φιλάθλων από την έναρξη μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 2΄ο Κυπτίου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριώτη γράφοντας το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 15΄. Ο Κρόνος στο 7΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Γκίτση που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από θέση τετ α τετ.

Στο 33’ η Αναγέννηση απείλησε, αλλά το σουτ του Θηραίου πέρασε άουτ, ενώ στο 40΄ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Ενδιάμεσα ο Ίσσερης Α. μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε άουτ. Έτσι έμεινε για το Α ΄ ημίχρονο το 1 – 0.

Στο 47΄ο Γραικός Τζ. βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαμοϊλη που πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 59΄ο «Γαμπρός», Βλάσσης Δ. που είχε μπει αλλαγή με εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαμοϊλη ισοφαρίζοντας σε 1 – 1. Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στον Κρόνο έγινε στο 70΄με πρωταγωνιστή πάλι τον «Γαμπρό». Βρέθηκε μέσα στην περιοχή με δυο αμυντικούς, Κατελούζο και Τάσση να τον τραβούν, όπως υποστηρίζουν οι Αργυραδίτες, και τον διαιτητή Μαργαρίτη να μην καταλογίζει πέναλτι. Οι άνθρωποι του Κρόνου διαμαρτύρονται και για άλλες φάσεις στις οποίες ο διαιτητής έδειχνε εύκολα κίτρινη κάρτα και φάουλ σε βάρος των παικτών του Κρόνου.

Οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη με πλασέ του Τσεβανέδη στο 82΄

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Γραμμένος, Κυπριώτης. Παρατηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Κουλούρης Στ.) Σαμοϊλης, Μίαρης Γ., Τάσσης, Κατελούζος, Καρύδης, Στέρεφ, Βούλγαρης, Κυπτίου, Θηραίος, Μίτσουλης, Τσεβανέδης. Έπαιξαν και οι: Δήμος, Μαραβελάκης, Καρβάλιο, Μίαρης Α.

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Μελισσουργός, Γραάντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσαγκουρίδης, Λέσσης Γερ., Σουλάνης, Γκίτσης, Ίσσερης Α., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Βλάσσης Δ., Κουλούρης Θ., Μίαρης Π.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search