• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κρόνος - Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0 - 2

February 18, 2024 971

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου το Σάββατο 17/2 στο γήπεδο Περιβολίου επικρατώντας με 2 – 0 του Κρόνου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Μόλις στο 3΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Κρόνου Ανδριώτης που έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε ο Καλησπεράτης στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 20΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ σε κεφαλιά του Γιαννακόπουλου. Μετά το 0 – 1 ο Κρόνος ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε. Η πιο καλή στο 32΄όταν μετά από επέλαση του Γραικού η μπάλα έφτασε στον Γκίτση που από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Κεραυνού Τσουκιά που αποσώβησε το 1 – 1. Ο Κρόνος απείλησε και με σουτ των Γραικού, Τσακουρίδη και κεφαλιά του Γκίτση. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Λαμκάι, απόκρουση του Καββαδία που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο Β΄ ημίχρονο, η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν το γκολ του Λαμκάι που κλέβοντας την μπάλα από θέση τε α τετ πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2 στο 70΄.

Διαιτησία: Φαλτάκας, Σατκλιφ, Σταμάτης – Παρατηρητής: Γελέκας

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Μελισσουργός, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Τσακουρίδης, Λέσσης Γερ., Σουλάνης, Γραικός, Ίσσερης, Γκίτσης. Έπαιξαν και οι: Καββαδίας Ε., Μίαρης, Αρμενιάκος, Κουλούρης Θ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:  (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Β’αρελης, Μηνάς Α, Ρέβης, Καλησπεράτης, Νικομάνης Ε, Μαράι, Νικομάνης Σπ., Δημουλής, Λαμκάι, Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Χάνται, Βασιλάκης, Καραισαρλης, Μηνάς Γ, Λέσσης Μ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search