• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Τρίτη σερί νίκη ο Κρόνος 3 – 2 τις Μπενίτσες

April 08, 2024 937

 

Την τρίτη σερί νίκη πέτυχε ο Κρόνος το Σάββατο στο γήπεδο του Περιβολίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ. Επικράτησε με σκορ 3-2 επί του ΑΠΣ Μπενιτσών, σε μία αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Ο Κρόνος μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 10’ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Γραικό που από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης έδειξε τις εκτελεστικές του ικανότητες στο 24΄εκμεταλλευόμενος την πάσα του Αρμενιάκου και με πλασέ έγραψε το 1 – 0. Το 1 - 0 ήταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου . Στο β΄ ημίχρονο  ο αξιόμαχος  ΑΠΣ Μπενιτσών που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά με  δύο γκολ του Μπράτου να προηγηθεί με 2 – 1.  Στο 53΄ο Μπράτος με πέναλτι ισοφάρισε και στο 55΄διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γρα΄φοντας το 1 – 2.

Οι γηπεδούχοι στο 58΄έχασαν τριπλή ευκαιρία, όταν σε σουτ του Αρμενιάκου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά σε δυο προσπάθειες ο Λέσσης Λ. δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Το πέτυχε, όμως το 2 – 2 ο «Γαμπρός», Βλάσσης στο 69΄. Το τελικό 3 – 2 διαμορφώθηκε τρία λεπτα΄αργότερα στο 72΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λέσση Λ., αλλά η μπαλα βρήκε και στον Γιαννακόπουλο. Ο Γραικός στο 85΄σε σέντρα του Χατζή έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Δράμπαλος, Βλάσσης, Σερίφης

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Μελισσουργός, Ίσερης, Λέσσης Λ., Λέσσης Γ., Μίαρης, Αρμενιάκος, Γραικός. Έπαιξαν και οι: Βλάσσης, Χατζής

 ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Κατσιάφας, Κατσαμώρας, Τόμπρος, Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Πουλημένος, Ζωχιός, Ψαράς, Κάρρας, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Σεϊντιράι, Γκόγκος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search