• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κρόνος – Αχιλλέας Νυμφών 0 – 1

April 20, 2024 881

Σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα την Πέμπτη στο γήπεδο Περιβολίου στο πλαίσιο της 25ης – προτελευταίας – αγωνιστικής ο Αχιλλέας Νυμφών επικράτησε του Κρόνου με 1 – 0.

Σχετικά αμφίρροπο το Α΄ ημίχρονο με ελαφρά υπεροχή των φιλοξενουμένων του Σ. Σιδερόπουλου που μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 34΄ ο Κλέντι εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Μωρϊτης Δ. διαμόρφωσε το 0 – 1. Λίγα λεπτά πριν, στο 19΄ο Λέσσης Γερ. έχασε σημαντική ευκαιρία από θέση τετ α τετ μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων., έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να αποκρούσει.  Κάθε ομάδα είχε φάσεις για γκολ, αλλά όχι πολύ κλασικές. Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Ξανθού που μεταφέρθηκε στο ΚΥ Λευκίμμης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ρίζος Ν., ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν από του πρωταγωνιστές, αφού στο Β΄ ημίχρονο που είχε σαφή υπεροχή ο Κρόνος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Απόκρουσε στια αρχές κεφαλιά του Γραικού μετά από εκτέλεση κόρνερ. Και αργότερα πάλι σουτ του Γραικού από θέση τετ α τετ . Πολύ σημαντική απόκρουση πραγματοποίησηε στο 85΄σε σου του Ίσερη Α. από κοντά.

Διαιτησία: Γιούργας, Βλάσσης, Σκεύης. Παρατηρητής: Ρώσσης

ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων: (Βλάσσης Κ.) Καββαδίας Ε. , Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Χατζής, Μελισσουργός, Λέσσης Γερ., Αρμενιάκος, Βλάσσης, Γραικός. Έπαιξε και ο Καποδίστριας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος Ν., Μπάνος Δ., Τσενεμπής Δ., Μπάνος Κ., Σαλβάνος, Τζώρας, Ξανθός, Μποζίκης, Μωραϊτης Χρ., Μωραίτης Δ., Κλέντι. :Έπαιξαν και οι Κούδας, Κατσαρός, Λουκανάρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search