• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Τρομοκρατία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά

October 11, 2023 607

ΠΗΓΗ: Κώστας Κάππας - artinews.gr

Η (ιμπεριαλιστική για πολλούς) επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία και η αντίδραση της ναζιστικής ηγεσίας της δεύτερης, προκαλούν ποταμούς αίματος. Αίμα κυρίως 20χρονων φαντάρων και όχι σιτεμένων αξιωματούχων. Συν τις “παράπλευρες απώλειες” των αμάχων.

Αυτοί που κατήγγειλαν μονόπλευρα τους Ρώσους δεν αναρωτήθηκαν ποτέ, “εάν δεν επιτίθετο η Ρωσία, πως θα αντιμετώπιζε τα συνεχιζόμενα εγκλήματα της Ουκρανικής ηγεσίας;”. Με την στάση τους, στην πραγματικότητα ζητούν τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν: Να συνεχίσουν να τρομοκρατούν οι ναζιστές του ΑΖΟΦ, να ξανακάψουν εργάτες ζωντανούς, να σφάζονται χιλιάδες ρωσόφωνοι και να ολοκληρωθεί ο ρόλος που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ για την Ουκρανία, για πιθανές πυρηνικές επιθέσεις στην κοντινή Μόσχα. Στηρίζουν τον πιο χυδαίο Ιμπεριαλισμό και ας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους.

Η (τρομοκρατική για πολλούς) επίθεση των Παλαιστινιακών Οργανώσεων εναντίον του Ισραήλ και η αντεπίθεση της ακροδεξιάς ηγεσίας του δεύτερου, προκάλεσαν εκατοντάδες θανάτους και χιλιάδες τραυματίες. Αίμα παιδιών, γυναικών και περαστικών και από τις δύο πλευρές.

Αυτοί που καταγγέλλουν τους Παλαιστίνιους, με την στάση τους, στην πραγματικότητα ζητούν τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν: Να επαναληφθούν οι σφαγές παλαιστινίων αμάχων από τον ισραηλινό στρατό (όπως τα 3000 παιδιά και μανάδες στους καταυλισμούς Shabra και Shatila), οι καθημερινές δολοφονίες εφήβων, ο εγκλεισμός 700.000 ανθρώπων σε άθλιες συνθήκες στην Λωρίδα της Γάζας, την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή στον κόσμο, τα βασανιστήρια και τα μπουντρούμια για χιλιάδες ανθρώπους, το ξερίζωμα της σοδειάς, η ισοπέδωση σπιτιών και η εγκατάσταση χιλιάδων εποίκων στα παλαιστινιακά εδάφη. Στηρίζουν τον πιο χυδαίο Ιμπεριαλισμό και ας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους.

Ούτε ένας από αυτούς που βουρκώνουν από την φρίκη των εγκλημάτων που διαπράττονται ένθεν και ένθεν, δεν τολμά να ψελλίσει την λύση που υιοθετεί ο ΟΗΕ και όλες οι προοδευτικές δυνάμεις στον κόσμο:

Δυο λαοί, δύο διακριτά Κράτη, βασισμένα στα προ του 1967 σύνορα.

Προτιμούν να φωτίζεται ο Πύργος του Άιφελ με τα χρώματα του Ισραήλ και το αίμα να ρέει. Το συνοδεύουν πρόθυμα με τα κροκοδείλια δάκρυά τους…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search