• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Φινάλε με νίκη του Κρόνου 2 - 1 εκτός τη Βολίδα

April 21, 2024 1012

Φινάλε με νίκη του Κρόνου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ. Επικράτησε  της Βολίδας με 2 – 1 εκτός έδρας, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

Ο Κρόνος ήταν κυρίαρχος σε όλο τον αγώνα και είχε τέσσερα (!) δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες. Διπλό δοκάρι και για τους γηπεδούχους στο 35΄. Ο χορός των δοκαριών ξεκίνησε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τον Αρμενιάκο σε σουτ μέσα από την περιοχή. Συνεχίστηκε λίγο αργότερα με τον Χατζή με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Μελισσουργός στο 16΄έγραψε το 0 – 1 με πλασέ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας την ασίστ του Χατζή που είχε πάρει την μπάλα από σέντρα του Σουλάνη.  Λίγο αργότερα στο 21’ ο Αρμενιάκος αξιοποίησε ιδανικά κάθετη πάσα του Ίσερη Α. πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 0 – 2. Οι γηπεδούχεοι μείωσαν σε 1 – 2 στο 44΄.

Ο Κρόνος κυριάρχησε και στο Β΄ ημίχρονο. Στο 65΄επέλαση του Ίσερη Α. από το κέντρο. Μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 78΄η σειρά του Λέσση Γερ. να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι μετά από γύρισμα του Καποδίστρια. Σημαντικές ευκαιρίες από θέση τετ α τετ έχασαν και οι Σουλάνης, Βλάσσης.

Στα αξιοσημείωτα η τελευταία εμφάνιση του Τούρκου Α. που έπαιξε τερματοφύλακας, γνωστός για το πάθος του και το φιλότιμό του. Το καλό για τον Κρόνο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του προέδρου  και με τη συμπαράσταση όλων μπορεί να εκπληρώσει τις υψηλές προσδοκίες.

Η φετινή χρονιά για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ήταν πετυχημένη, όσο και αν η 8η θέση δε συνάδει με την ιστορική πορεία του Κρόνου. Στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας με μια καλή πορεία. Ο Κρόνος ξεκίνησε με δυο νίκες στους δυο πρώτους αγώνες.  Από τις 21 Οκτώβρη 2023 είδε νίκη ο Κρόνος τον Δεκέμβρη με την Ομόνοια. Η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία φρόντισε για την ενίσχυση της ομάδας το προηγούμενο διάστημα, ενώ και η αλλαγή προπονητή έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού ο Κρόνος παρουσιάστηκε αξιόμαχος και ανταγωνιστικός με προπονητή τον Κ. Βλάσση που ανέλαβε την ομάδα με μόλις 7 βαθμούς και έφτασε τους 36 σε 15 αγώνες! Και οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλύτερες από τη βαθμολογική συγκομιδή, αφού είχε απώλειες σε αγώνες που ήταν καλύτερος από την αντίπαλη ομάδα. Σημαντική επιτυχία για τον προπονητή Κ. Βλάσση, για τη Διοίκηση τους  παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους που ήταν κοντά στην ομάδα.

Διαιτησία: Βλάσσης, Κούρκουλος, Παπαγεωργίου. Παρατηητής: Ασκητής

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Γκορίτσας, Ράλλης, Σιγανός, Παππάς, Φυλάκης, Μπράχο, Σπητιέρης, Τσετβκοφ, Ταμπάκου. Έπαιξαν και οι: Δουζδαμπάνης, Μήτρου.

 

ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων: (Βλάσσης Κ.) Τούρκος, Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Χατζής, Καλούδης, Μελισσουργός, Λέσσης Γερ., Ίσερης Α., Αρμενιάκος, Βλάσσης. Έπαιξε και ο Καποδίστριας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search